ZONDAGCAFÉ HET KOETSHUIS

Heeft u een verjaardagsfeest, jubileum of een andere gelegenheid om het leven te vieren en herinneringen te maken! In Het Koetshuis kan er fantastisch feest gevierd worden, maar het kan ook een informele borrel zijn. We kunnen de binnenplaats/terras en het landgoed ook inzetten om uw gasten te ontvangen. Wat dacht u van een bruisend feest op de binnenplaats bij en in Het Koetshuis, een stoere party in de gewelven van het kasteel of misschien toch een tuinhappening met foodtrucks op het grote gazon?

Wij weten hoe de zintuigen geprikkeld kunnen worden en zorgen voor een perfecte uitvoering. Een geslaagd feest of borrel, is niet alleen de locatie. De muziek moet goed klinken, het eten en drinken lekker smaken en de gastvrijheid dient oprecht te zijn. Wij luisteren goed naar uw wensen en doen u graag een creatief voorstel om er voor uw gasten een onvergetelijk feest van te maken. Een feest waar u nog lang van kunt nagenieten.

Graag nodigen wij u uit, zodat u een indruk kunt krijgen van de sfeervolle locatie. Voor het maken van een afspraak en het bespreken van de mogelijkheden, zie Contact

Elke zondag is het cafe Het Koetshuis geopend vanaf 11.00 uur voor een lekker stukje gebak, lunch of borrel. Met een wandelingetje door het rosarium en de moes- en kruidentuin maakt uw bezoek aan het landgoed compleet.

NEEM CONTACT OP