ZONDAGCAFÉ HET KOETSHUIS

Iedere zondag openen wij Het Koetshuis voor u als gast. Het is de plek waar u heerlijk kunt vertoeven onder de luifel en de sfeer proeft van het landgoed. Kom tot rust, bestel een high tea of een picknickmand of blijf lekker borrelen. We serveren overheerlijk gebak en hebben luxe bittergarnituur om uw bezoek compleet te maken.

Heeft u een verjaardagsfeest, jubileum of een andere gelegenheid om het leven te vieren en herinneringen te maken! In Het Koetshuis kan er fantastisch feest gevierd worden, maar het kan ook een informele borrel zijn. We kunnen de binnenplaats/terras en het landgoed ook inzetten om uw gasten te ontvangen. Wat dacht u van een bruisend feest op de binnenplaats bij en in Het Koetshuis, een stoere party in de gewelven van het kasteel of misschien toch een tuinhappening met foodtrucks op het grote gazon?

Wij weten hoe de zintuigen geprikkeld kunnen worden en zorgen voor een perfecte uitvoering. Een geslaagd feest of borrel, is niet alleen de locatie. De muziek moet goed klinken, het eten en drinken lekker smaken en de gastvrijheid dient oprecht te zijn. Wij luisteren goed naar uw wensen en doen u graag een creatief voorstel om er voor uw gasten een onvergetelijk feest van te maken. Een feest waar u nog lang van kunt nagenieten.

Graag nodigen wij u uit, zodat u een indruk kunt krijgen van de sfeervolle locatie. Voor het maken van een afspraak en het bespreken van de mogelijkheden, zie Contact

NEEM CONTACT OP