Congres locatie

Een unieke congres locatie gezocht? Kies voor Het Witte Kasteel

Een unieke congres locatie gezocht? Kies dan voor Het Witte Kasteel. Dit historische kasteel is een prachtige en sfeervolle locatie voor kleinschalige congressen, lezingen en symposia. Het eeuwenoude landgoed met diverse sfeervolle, monumentale gebouwen leent zich bij uitstek om kennis en ervaringen met elkaar te delen en te discussiëren over vraagstukken en dilemma’s. Het Witte Kasteel is in 1387 gebouwd en heeft een rijke geschiedenis. Zo verbleven Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV enige tijd in het kasteel. De rustige en koninklijke uitstraling van het kasteel, maken het tot een erg aangename plek. Het kasteel heeft diverse ruimtes, bijgebouwen en beschikt ook over een groot landgoed van vier hectare. Zo zijn er diverse mogelijkheden om uw congres in te richten. Bij Het Witte Kasteel doen wij er alles aan om u een onvergetelijk congres te bezorgen. Boek direct onze locatie of lees verder voor informatie over de mogelijkheden op ons kasteel.

Onze mogelijkheden

Onze congres locatie beschikt over diverse zalen. Zo biedt de grote zaal boven ruimte aan maximaal 75 personen in theatervoorstelling. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende ruimtes samen te gebruiken en interactie aan uw event toe te voegen. Ook culinair gezien worden uw zintuigen volop geprikkeld. Onze culinaire partners zorgen hierbij voor een ware beleving. Wij werken samen met verschillende cateraars, waaronder By Nathalie, Cookaholics en De Kort Catering. Samen met creativiteit, oprechte gastvrijheid, kwaliteit en excellente service, bieden wij alles wat nodig is voor een geslaagd congres.

Onze tuinen: perfect voor een wandeling

Onze congres locatie beschikt over een prachtig landgoed van vier hectare, wat uitermate geschikt is voor een wandeling of om even te gaan zitten voor de lunch. Loop langs de oude verdedigingswallen, de moestuin, de kruidentuin en de bloementuin of wandel met uw gezelschap langs de boomgaard met hoogstam fruitbomen van oude rassen.  Zo maakt u de beleving op ons landgoed pas echt compleet.

Bezoek onze congres locatie

Wilt u onze congres locatie huren voor uw congres, lezing of symposium? Wij nodigen u graag uit om een indruk te krijgen van onze sfeervolle locatie. Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via (0416) 85 88 58. Mailen kan ook via info@hetwittekasteel.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door. Op onze congres locatie heeft u met uw gezelschap ongetwijfeld een onvergetelijke dag.