Congreslocatie

Zoekt u een congreslocatie? Het Witte Kasteel ademt gastvrijheid

Zoekt u een congreslocatie? Het Witte Kasteel ademt gastvrijheid. Dit eeuwenoude kasteel is een adembenemende en sfeervolle locatie voor het houden van een congres, lezing of symposium. Het landgoed beschikt over verschillende monumentale gebouwen en is bij uitstek geschikt voor het delen van kennis en ervaringen met elkaar en de discussie aan te gaan over diverse vraagstukken en dilemma’s. Het Witte Kasteel, gebouwd in 1387, heeft een lange historie. Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV verbleven zelfs enige tijd in het kasteel. De koninklijke, rustgevende uitstraling van het kasteel, maken het verblijf tot erg aangenaam. Het kasteel beschikt over verschillende ruimtes en bijgebouwen en heeft een groot landgoed van vier hectare. U kunt uw congres dus op verschillende manieren inrichten. Wij doen er bij Het Witte Kasteel alles aan om bij te dragen aan een succesvol congres. Boek meteen onze congreslocatie of lees verder om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.

Mogelijkheden op ons kasteel

Op onze congreslocatie heeft u de mogelijkheid om van verschillende zalen gebruik te maken. Zo biedt de grote zaal boven ruimte aan max. 75 personen in theatervoorstelling. Verder is het mogelijk de diverse ruimtes gezamenlijk te gebruiken om zo interactie toe te voegen aan uw event. Ook op culinair vlak kunnen wij uw zintuigen volop prikkelen. Hierbij zorgen onze culinaire partners voor een echte smaakbeleving. Wij hebben een samenwerking met Cookaholics en By Nathalie. Gezamenlijk met kwaliteit, oprechte gastvrijheid, creativiteit en excellente service hebben wij u alles te bieden wat benodigd is voor een succesvol congres.

Wandelen door onze kasteeltuinen

Onze congreslocatie heeft tevens een uitgestrekt landgoed van vier hectare, welke bij uitstek geschikt is voor een wandeling met uw gezelschap of om even te stoppen voor een lunch. Maak een wandeling lang de moestuin, kruidentuin, oude verdedigingswallen of de bloementuin. U kunt ook langs onze prachtige boomgaard lopen, waar u hoogstam fruitbomen van oude rassen tegen zal komen. Zo wordt uw congres op ons landgoed een complete ervaring.

Kies voor onze congreslocatie

Kies voor onze locatie voor uw congres, lezing of symposium en vraag vandaag nog een offerte aan. U kunt ook een afspraak maken om onze diverse ruimtes te bezichtigen. Hiervoor kunt u ons contactformulier invullen, bellen naar (0416) 85 88 58 of ons een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Wij bespreken de opties graag met u door. Op onze congreslocatie zullen u en uw gezelschap ongetwijfeld een onvergetelijke dag beleven.