Congres, symposium of lezing

Het Witte Kasteel, is een prachtige en sfeervolle locatie voor kleinschalige congressen, lezingen en symposia. Het eeuwenoude landgoed met de diverse sfeervolle, monumentale gebouwen leent zich bij uitstek om kennis en ervaringen met elkaar te delen en te discussiëren over vraagstukken en dilemma’s.

De grote zaal boven biedt ruimte aan maximaal 75 personen in theatervoorstelling. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende ruimtes samen te gebruiken en interactie toe te voegen aan uw event. Culinair gezien worden uw zintuigen ook geprikkeld. Onze culinaire partner, zorgt voor een ware beleving. Samen met creativiteit, oprechte gastvrijheid, kwaliteit en excellente service, complementair aan uw event.

Graag nodigen wij u uit om een indruk te krijgen van onze sfeervolle locatie. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak en bespreken van de mogelijkheden.


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *