Onze culinaire partners

Bij alle evenementen, of het nu om een huwelijk, bedrijfsfeest of afscheidsborrel gaat, werken wij samen met onderstaande cateraars. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen cateraar mee te brengen.

BY NATHALIE  
‘The impossible is possible’.
By Nathalie en Gallant & More werken al jaren samen. Een samensmelting van passievolle ondernemers, waarbij al hun ingrediënten kunnen worden ingezet om uw bruiloft te laten slagen. Nathalie en haar team zorgen voor het culinaire gedeelte, Frank en zijn obers staan klaar om de culinaire kookkunsten op stijlvolle wijze te presenteren. Daarnaast is Frank zelf in te huren als BABS (trouwambtenaar). Deze samensmelting van dienstverleningen zorgt voor een unieke combinatie van catering op sterrenniveau, butler & BABS, geheel in stijl.
By Nathalie werkt met eerlijke en mooie producten en weet haar passie voor het koken te vertalen in prachtige, smaakvolle kunstwerkjes. Persoonlijke aandacht is hetgeen Nathalie en Frank tot kunst hebben verheven. Naast het verzorgen van trouwerijen, zijn beide dienstverleners in te huren voor iedere zakelijke of particuliere aangelegenheid.

Website

COOKAHOLICS
Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.
Dagelijks is de culinaire brigade van Cookaholics bezig met het bedenken, ontwikkelen en verfijnen van creatieve gerechten. Dit uit zich in verrassende, unieke smaakcombinaties en een aantrekkelijk stukje kunst op het bord. Of het nu gaat om spruitjes, coquilles of kroketten, ieder gerecht wordt bij Cookaholics een intense smaakbeleving.
Het team van Cookaholics levert maatwerk voor elke gelegenheid en creëert een bijzondere, culinaire beleving op ieder evenement.

Website

DE KORT CATERING
De Kort Catering is een bedrijf met een portfolio van 25 jaar ervaring in het organiseren en verzorgen van onvergetelijke bruiloften en evenementen. Niet zomaar een bruiloft maar een ware beleving met persoonlijke aandacht, prachtige aankleding en een creatieve culinaire invulling.
Het team van De Kort Catering werkt samen als één grote familie en onze kracht is de persoonlijke touch en expertise waardoor jullie op deze bijzondere dag alles los kunnen laten en volop kunnen genieten van de liefde voor elkaar en de mensen om jullie heen: alles is liefde!

Website