CULINAIR

De culinaire partner van Het Witte Kasteel is ‘Cookaholics’. Cookaholics heeft de passie om mooie en fijne dingen te creëren, die ‘toevallig’ met bijzonder lekker eten en drinken te maken hebben. Sommige mensen noemen het catering, maar ‘kunst’ is ook een uitermate passende benaming. Of het nu spruitjes of coquilles zijn, Cookaholics maakt van elk gerecht een beleving.

De grote kracht van Cookaholics ligt in de culinaire invulling voor de gasten van Het Witte Kasteel. En de mogelijkheid bestaat, dat Cookaholics een totaalbeleving bedenkt, organiseert en levert, die naadloos aansluit op de doelstelling van het evenement.  Cookaholics staat voor originaliteit, innovatie, kwaliteit, conceptmatig denken en liefde voor het vak.

Thema’s als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen worden steeds belangrijker. Gelukkig maar! Want ook in de toekomst willen wij allemaal blijven genieten van bijzonder lekker eten en drinken. Daarom heeft Cookaholics het label ‘Bijzonder Groen’ in het leven geroepen. Wanneer men kiest voor ‘Bijzonder Groen’ dan kiest men voor eerlijke en duurzame veelal biologische producten van hoge kwaliteit. Zo wordt niet alleen gezorgd voor het behoud van onze aarde, maar smaken de gerechten ook bijzonder lekker. Bovendien sluit het label ‘Bijzonder Groen’ van Cookaholics naadloos aan op het thema ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’.

Tevens is het ook mogelijk om in overleg de culinaire invulling te laten verzorgen door uw eigen cateraar.