ONZE CULINAIRE PARTNERS

Voor alle culinaire uitspattingen werken wij met drie bijzondere cateraars.

De Kort Catering uit Rijen
Al 25 jaar wordt De Kort Catering gewaardeerd voor haar creatieve culinaire invullingen voor diverse gelegenheden én de organisatie van volledige live evenementen. Creativiteit, veelzijdigheid, maatwerk en een persoonlijke benadering staan hierbij altijd centraal.

Cookaholics uit Waalwijk
Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die ‘toevallig’ te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.

By Nathalie
By Nathalie en Gallant & More werken al jaren samen. Een samensmelting van passievolle ondernemers, waarbij hun ingrediënten kunnen worden ingezet om uw bruiloft, feest of een zakelijk event te laten slagen. Een unieke combinatie van catering op sterrenniveau, butler & BABS, geheel in stijl. Mooie en eerlijke producten, persoonlijke service, alles op maat. Zomaar wat unieke kenmerken van hun dienstverlening; ‘The impossible is possible’.

Uw eigen cateraar
Tevens is het ook mogelijk om in overleg de culinaire invulling te laten verzorgen door uw eigen cateraar.