Culinair invulling Het Witte Kasteel

Het Witte Kasteel werkt samen met verschillende cateraars. Iedere cateraar heeft zijn eigen, unieke stijl en specialiteit, maar wat ze gemeen hebben is dat ze de gehele dag de culinaire invulling voor jullie uit handen kunnen nemen.  Beide cateraars kunnen al jullie wensen vertalen in een prachtig menu. Dát maakt jullie dag altijd uniek en perfect aansluitend bij jullie wensen.

BY NATHALIE
By Nathalie en Gallant & More werken al jaren samen. Een samensmelting van passievolle ondernemers, waarbij al hun ingrediënten kunnen worden ingezet om uw bruiloft te laten slagen. Nathalie en haar team zorgen voor het culinaire gedeelte, Frank en zijn obers staan klaar om de culinaire kookkunsten op stijlvolle wijze te presenteren. Daarnaast is Frank zelf in te huren als BABS (trouwambtenaar). Deze samensmelting van dienstverleningen zorgt voor een unieke combinatie van catering op sterrenniveau, butler & BABS, geheel in stijl.
By Nathalie werkt met eerlijke en mooie producten en weet haar passie voor het koken te vertalen in prachtige, smaakvolle kunstwerkjes. Persoonlijke aandacht is hetgeen Nathalie en Frank tot kunst hebben verheven. Naast het verzorgen van trouwerijen, zijn beide dienstverleners in te huren voor iedere zakelijke of particuliere aangelegenheid.

Website

COOKAHOLICS
Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.

Website

LEKKER GEWOON UIT LOON
Lekker Gewoon uit Loon is een cateraar van Loonse bodem en bevindt zich op een steenworp afstand van Het Witte Kasteel. Ontbijtjes, high-tea’s, (zakelijke) lunches en avondmaaltijden komen vers uit deze Loonse keuken. Ze maken gebruik van zoveel mogelijk biologische- en streekproducten en doen er alles aan om jou te ontzorgen. Lekker Gewoon uit Loon zorgt voor de innerlijke mens!

Website