Culinair invulling Het Witte Kasteel

Het Witte Kasteel verzorgt de gehele culinaire invulling, of het nu gaat om een huwelijk, bedrijfsfeest, borrel en/of een ander evenement. We maken van elke gelegenheid een bijzonder en creatief arrangement op maat. Wij werken samen met de onderstaande cateraars.

COOKAHOLICS
Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.

Website

BY NATHALIE
By Nathalie en Gallant & More werken al jaren samen. Een samensmelting van passievolle ondernemers, waarbij al hun ingrediënten kunnen worden ingezet om uw bruiloft te laten slagen. Nathalie en haar team zorgen voor het culinaire gedeelte, Frank en zijn obers staan klaar om de culinaire kookkunsten op stijlvolle wijze te presenteren. Daarnaast is Frank zelf in te huren als BABS (trouwambtenaar). Deze samensmelting van dienstverleningen zorgt voor een unieke combinatie van catering op sterrenniveau, butler & BABS, geheel in stijl.
By Nathalie werkt met eerlijke en mooie producten en weet haar passie voor het koken te vertalen in prachtige, smaakvolle kunstwerkjes. Persoonlijke aandacht is hetgeen Nathalie en Frank tot kunst hebben verheven. Naast het verzorgen van trouwerijen, zijn beide dienstverleners in te huren voor iedere zakelijke of particuliere aangelegenheid.

Website

DE KORT CATERING
De Kort Catering is een bedrijf met een portfolio van 25 jaar ervaring in het organiseren en verzorgen van onvergetelijke bruiloften en evenementen. Niet zomaar een bruiloft maar een ware beleving met persoonlijke aandacht, prachtige aankleding en een creatieve culinaire invulling.
Het team van De Kort Catering werkt samen als één grote familie en onze kracht is de persoonlijke touch en expertise waardoor jullie op deze bijzondere dag alles los kunnen laten en volop kunnen genieten van de liefde voor elkaar en de mensen om jullie heen: alles is liefde!

Website
Kookpunt Oisterwijk Catering

KOOKPUNT OISTERWIJK
Kookpunt Oisterwijk is ontstaan uit passie voor food en liefde voor mensen! Tel daar onze ontembare behoefte om het mensen naar hun zin te maken en ons gevoel voor styling bij op en je hebt de basisingredienten voor een geweldig event. Wij houden van ontzorgen en nemen dus het totale pakket desgewenst voor onze rekening. Van aankleding tot huwelijksdiner en alles wat er verder bij  komt kijken. Wij staan voor kwaliteit en mooie presentatie, creativiteit en culinair talent. Een culinaire beleving op locatie, we maken het graag waar! We bieden graag maatwerk, door te luisteren naar jullie wensen en die te vertalen naar heerlijke gerechten! Met een leuk team om ons heen zorgen wij samen voor jullie onvergetelijke dag!

Website

LEKKER GEWOON UIT LOON
Lekker Gewoon uit Loon is een cateraar van Loonse bodem en bevindt zich op een steenworp afstand van Het Witte Kasteel. Ontbijtjes, high-tea’s, (zakelijke) lunches en avondmaaltijden komen vers uit deze Loonse keuken. Ze maken gebruik van zoveel mogelijk biologische- en streekproducten en doen er alles aan om jou te ontzorgen. Lekker Gewoon uit Loon zorgt voor de innerlijke mens!

Website