Tijd voor een feestje!

Ondanks dat wij gesloten zijn, is het wel mogelijk om het kasteel en het landgoed op aanvraag te komen bekijken met maximaal 2 personen. Wij laten u het kasteel en de tuinen zien, waarbij wij de maatregelen van het RIVM in acht nemen. Zo kunt u toch een impressie krijgen van het kasteel en de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@hetwittekasteel.nl of bel naar 0416 858858.

Heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld uw verjaardag, jubileum of een andere gelegenheid? En bent u op zoek naar een prachtige, sfeervolle en historische locatie? Dan is Het Koetshuis dé aangewezen plek om uw feest onvergetelijk te maken!
Wij weten hoe zintuigen geprikkeld kunnen worden en zorgen voor een perfecte uitvoering. Een geslaagd feest vraagt niet alleen om een mooie locatie: ook het eten en drinken moet lekker smaken en de gastvrijheid dient oprecht te zijn. Laat u verrassen door de veelzijdigheid die Het Koetshuis te bieden heeft.

Borrel of feest
In Het Koetshuis kan er zowel binnen als (gedeeltelijk) buiten gefeest worden. Dit is mogelijk voor maximaal 110 personen. Een feest binnen in Het Koetshuis zorgt voor een echte kroegsfeer. Dit is mogelijk voor maximaal 60 personen (het feest vindt dan enkel alleen binnen plaats).
Met mooi weer is het natuurlijk leuk om een feest (gedeeltelijk) buiten te vieren. Als de deuren en/of luifel van Het Koetshuis openstaan, is er maximaal ruimte voor 110 personen. Het is dan belangrijk om te weten dat er alleen achtergrondmuziek gedraaid mag worden.

Dineren
Sfeervol dineren in Het Koetshuis waarbij iedereen lekker kan zitten is ook mogelijk. In Het Koetshuis zelf is ruimte voor kleine gezelschappen van maximaal 16 personen. Als we ook gebruikmaken van de luifel is er plaats voor maximaal 44 personen.

Barbecue en buffet
Een barbecue of buffet op een stralende dag behoort ook tot de vele mogelijkheden van Het Koetshuis. Dit is dan mogelijk voor maximaal 110 personen.

Drank op basis van nacalculatie
Hieronder ziet u een overzicht van de drankprijzen op basis van nacalculatie en zelfservice. De prijzen zijn all-in en vanaf 25 personen.  Wenst u gebruik te maken van full-service, dan maken wij graag een offerte op maat.

Culinaire invulling
Hieronder ziet u een overzicht van enkele voorbeelden van ons culinaire assortiment.

Afspraak
Maak nu een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *