Iets te vieren?

Op dit moment is het mogelijk om het kasteel en het landgoed op aanvraag te komen bekijken met maximaal 2 personen. Wij laten u het kasteel en de tuinen zien, waarbij wij de maatregelen van het RIVM in acht nemen. Zo kunt u toch een impressie krijgen van het kasteel en de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@hetwittekasteel.nl of bel naar 0416 858858.

Het Witte Kasteel beschikt over alle mogelijkheden om uw verjaardagsfeest, jubileum, gala of een andere gelegenheid om het leven te vieren en herinneringen te maken! In het kasteel kan er tot 120 personen fantastisch feest gevierd worden. Natuurlijk kunnen we de binnenplaats en het landgoed ook inzetten om meerdere gasten te kunnen ontvangen. Wat dacht u van een bruisend feest op de binnenplaats bij en in Het Koetshuis, een stoere party in de gewelven van het kasteel of misschien toch een tuinhappening met foodtrucks op het grote gazon?

Wij weten hoe de zintuigen geprikkeld kunnen worden en zorgen voor een perfecte uitvoering. Een geslaagd feest, is niet alleen de locatie. De muziek moet goed klinken, het eten en drinken lekker smaken en de gastvrijheid dient oprecht te zijn. Wij luisteren goed naar uw wensen en doen u graag een creatief voorstel om er voor uw gasten een onvergetelijk feest van te maken. Een feest waar u nog lang van kunt nagenieten.

Maak nu een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *