Wat een plaatje!

Op zoek naar een prachtige locatie voor uw foto’s? Landgoed Het Witte Kasteel zorgt voor de mooiste beelden en reportages! Het karakteristieke kasteel, de historische bijgebouwen en de grootse tuinen maken uw fotoreportage uniek.

Fotoreportage op uw (huwelijks)feest
Wij bieden u graag de mogelijkheid om de mooiste dag van uw leven vast te leggen door middel van een fotoreportage. Als dit direct voorafgaand aan of tijdens uw huwelijksdag is, dan vragen wij hiervoor geen vergoeding. Als u meer dan twee uur vóór aanvang van uw huwelijksdag de fotoreportage wilt doen, dan vragen wij hiervoor een vergoeding. Tijdstip van een fotoreportage is in overleg. Op zondag is een fotoreportage niet mogelijk.

Fotoreportage zonder (huwelijks)feest
Wilt u onze locatie alleen gebruiken voor een particuliere fotoreportage (exclusief fotograaf), dan kan dat alleen op afspraak. Reserveren voor de fotoreportage is wel noodzakelijk. Er kunnen namelijk evenementen in het kasteel plaatsvinden, waardoor een reportage binnen niet meer mogelijk is. De reservering wordt binnen enkele dagen vóór de fotoreportage definitief bevestigd als er geen aanvragen van bijvoorbeeld condoleances zijn binnengekomen. Op zondag is een fotoreportage niet mogelijk.

De kosten voor een fotoreportage-arrangement zijn:
• op basis van 1,5 uur; € 225,00
• op basis van 2 uur; € 250,00
• inclusief aanwezigheid gastheer/gastvrouw
• maximaal 4 personen (binnen, rondom het kasteel én parkeerplaats)
Op zondag is een fotoreportage niet mogelijk.

Voor meer informatie en reserveren kunt u onderstaand contactformulier invullen. U kunt ook een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl of bellen naar 0416 858858

Annulering
Bij annulering brengen wij het volledige bedrag van de fotoshoot in rekening.

Foto’s in slider: Functionals Goirle


    Om u te bereiken, moeten wij uw gegevens tijdelijk opslaan. Vink het vakje hieronder aan als u hiermee akkoord gaat.

    Ik ga akkoord