Lunch ‘de luxe’

In het sfeervolle Koetshuis staat iedere zondag de tijd even stil, even tijd om te genieten, samen te zijn en geïnspireerd te raken door de omgeving en elkaar.

Lunch ‘de luxe’ à € 18,50 per persoon
Speciaal voor u hebben we een lunch ‘de luxe’ samengesteld. U wordt ontvangen door onze gastheer en die heeft de tafel al gedekt voor uw luxe lunch. Een heerlijk glaasje verse soep wordt uitgeserveerd met daarna diverse luxe belegde broodjes (3 per persoon).

De broodjes zijn belegd met:
Gerookte Italiaanse ham met compote
Boerenkaas met mosterd-mayonaise spread
Tonijnsalade met kappertjes en appels
(Voor meer vegetarische opties, kunt u contact met ons opnemen).

Alle broodjes worden belegd met verse salade. Natuurlijk eindigen we met een plank vol heerlijke zoetigheden en een kopje koffie of thee.

Wilt u hier gebruik van maken? Geef uw reservering dan uiterlijk dinsdag vóór 12.00 uur aan ons door. Dit kan via onderstaand contactformulier.


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *