Agenda live muziek op het terras:

6 september – Irish Blend
13 september – Sisters & Friends
27 september – 4Strings

Muziek op het terras

Als u na een wandeling door de tuin van ons historisch landgoed, na een autotocht, wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Loon op Zand een bijzonder terras zoekt, dan is het terras van Het Koetshuis een echte aanrader.
Regelmatig kun je daar genieten van live muziek die verzorgd wordt door muzikanten uit de omgeving en/of muzikanten die een speciale band hebben met Het Witte Kasteel. Het zijn muzikanten met verschillende muziekstijlen, van alle niveaus en van alle leeftijden.

Deze zomer klinkt er muziek uit de 70’s en 80’s, Jazz, Top40, Gipsy, Folk, Oude muziek, Flamenco, Fado, Chansons, Zuid-Amerikaanse volksmuziek tot aan Klezmer.

Laat u eens muzikaal verrassen onder het genot van een hapje en een drankje en kom genieten op ons heerlijke terras.

Zondag 6 september – Irish Blend – vanaf 15.00 uur

Albert Bull en Eric Hoop zijn ervaren, self-made, muzikanten.
Na jarenlang in diverse bands te hebben gespeeld hebben zij elkaar begin 2020 gevonden in de folkmuziek.
Ze spelen nog steeds verschillende genres, zoals jazz, blues en soul, maar de Celtic folk – vooral Iers en Schots – is en blijft de bindende factor.

Ze begeleiden zichzelf met gitaar, banjo, mandoline, bouzouki en mondharmonica en zingen – in een gevarieerde mix van traditionals – vrolijke liederen, strijdliederen en kroegliederen.
Muziek waar je vrolijk van wordt, die je optilt en meevoert.

Meezingen mag nu even niet, maar meeklappen wél!

Zondag 13 september – Sisters & Friends – vanaf 15.00 uur

Vanaf 15:00 uur kunnen we allemaal genieten van gelegenheidsformatie Sisters & Friends.
Esther Roovers en Ellen Vink vormen samen de Sisters, zij delen hun passie voor zang en muziek en nemen het publiek graag mee in hun muzikale beleving.
De twee goedlachse dames zingen al van jongs af aan en hebben altijd lol als ze samen aan het zingen zijn.

Ellen zingt op dit moment bij de ukulele club van Toon van Gils in Kaatsheuvel, daarnaast is ze een van de zangeressen in de nieuwe soulband ‘The Chain Gang’.

Esther zingt als solo zangeres bij bruiloften en begrafenissen. Ze heeft bij zanggroep Kwint uit Loon op Zand gezongen, maar voelt zich het beste thuis in de gospelmuziek. Op dit moment zingt ze met volle overtuiging en met succes in de kerk in the ‘Praise and Worship band’.

Voor dit optreden brengen ze twee Friends mee. Stan Voogd en Koos Jansen (beiden spelend bij The Chain Gang) nemen deels de begeleiding voor hun rekening .

Neem plaats op het terras en geniet!

Zondag 27 september – 4Strings – vanaf 15.00 uur

4Strings is een zeskoppige ukelele-band uit Kaatsheuvel.
De thuishaven  voor de muzikanten ligt bij Strings & Things, waar Toon van Gils al vele muzikanten inspireerde met zijn workshops.

Hun repertoire is veelzijdig en bestaat uit Country, Blues, Pop en Rock and Roll-evergreens vanaf de jaren 60 tot heden.
4 Strings staat garant voor een sfeervolle middag op het terras van Het Koetshuis.

Kom genieten van een hapje en/of drankje én van de relaxte en vrolijke melodieën van de diverse ukeleles,
bespeeld door Juan Breuer, Anne-Marie Kuijpers, Peter Kuijpers en Wim van Vliet, met zang van Martha de Hart en – voor deze gelegenheid – Wendy van Hulten en met Jan Snels op cajon.