Waardig afscheid nemen

Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele en persoonlijke gebeurtenis. Bij Het Witte Kasteel heeft u de mogelijkheid een condoleance of afscheidsbijeenkomst te houden. Dit is het moment om nog even na te praten, herinneringen op te halen en troost bij elkaar te vinden. Een dergelijke bijeenkomst biedt plaats voor een lach en een traan in een rustige sfeervolle omgeving.

Bij het organiseren van een afscheid komt veel kijken. Graag nemen wij een zorg uit handen en voeren uw persoonlijke wensen tijdens de afscheidsbijeenkomst uit, voor u en uw gasten, om het afscheid compleet te maken. U heeft keuze uit een afscheidsdienst met condoleance of enkel een condoleance/koffietafel. Het Witte Kasteel is een besloten, persoonlijke en bijzondere locatie die ruimte biedt voor:

Condoleance/koffietafel          maximaal 120 personen
Afscheidsdienst                      maximaal 70 personen

Condoleance
Voor of na een uitvaart is er behoefte om nog even na te praten, herinneringen op te halen en troost bij elkaar te vinden. Dit samenzijn biedt plaats voor een lach en een traan in een bijzondere, sfeervolle omgeving. Voor de condoleance bieden wij ruimte voor 120 personen in Het Kasteel en Binnenplaats/Koetshuis.

Hoe een condoleance wordt ingevuld is helemaal aan u. Denk bijvoorbeeld aan een traditionele koffietafel, een glaasje met diverse hapjes, luxe broodjes of een besloten diner. Voor de culinaire invulling hebben wij vele mogelijkheden. Het mag zo eenvoudig of uitgebreid als u zelf wilt. Wij bieden diverse besloten ruimtes voor grote of kleine aantallen. In overleg kunt u ook het gehele landgoed huren.

Afscheidsdienst
Bij Het Witte Kasteel heeft u de mogelijkheid een afscheidsbijeenkomst te houden. U kunt op geheel eigen wijze invulling geven aan het afscheid. De ruimte in het kasteel biedt maximaal 60 zitplaatsen en 10 staanplaatsen. Uw dierbare mag bij ons in geopende kist aanwezig zijn indien gewenst.

Audiovisuele middelen
Beeld en geluid zijn bij een afscheidsdienst erg belangrijk. U kunt gebruik maken van ons Sonos-systeem, beamer en portable speaker met microfoon en statief. Ook heeft u de mogelijkheid zelf invulling te geven aan de audiovisuele middelen.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Er zijn twee crematoria in de nabije omgeving, crematorium Tilburg en crematorium Vlijmen. Naast een goede en snelle bereikbaarheid kan er tevens gratis gebruik gemaakt worden van de parkeergelegenheid bij Het Kasteel en in de naaste omgeving.

Rondleiding
Bij het organiseren van een afscheid komt veel kijken. Graag nemen wij de zorg uit handen en staan open voor uw persoonlijke ideeën voor afscheidsdienst en condoleance. Wij nodigen u graag uit, zodat u een indruk kunt krijgen van de sfeervolle locatie. Voor het maken van een afspraak en bespreken van de mogelijkheden vult u onderstaand contactformulier in.


    Om u te bereiken, moeten wij uw gegevens tijdelijk opslaan. Vink het vakje hieronder aan als u hiermee akkoord gaat.

    Ik ga akkoord