Waardig afscheid nemen

Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele en persoonlijke gebeurtenis. Bij Het Witte Kasteel heeft u de mogelijkheid een condoleance of afscheidsbijeenkomst te houden. Dit is het moment om nog even na te praten, herinneringen op te halen en troost bij elkaar te vinden. Een dergelijke bijeenkomst biedt plaats voor een lach en een traan in een rustige sfeervolle omgeving.

Bij het organiseren van een afscheid komt veel kijken. Graag nemen wij u een zorg uit handen en voeren uw persoonlijke wensen tijdens de afscheidsbijeenkomst uit, voor u en uw gasten, om het afscheid compleet te maken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden.  Op dit moment is het niet mogelijk om een uitvaart te organiseren, maar natuurlijk is het wel mogelijk om na de Coronacrisis alsnog een afscheidsdienst in Het Witte Kasteel te organiseren.

Koffietafel aan huis à € 27,50 p.p.
(voor minimaal 15 en maximaal 25 personen)

In deze periode is het niet mogelijk om een grote afscheidsdienst voor een dierbare te organiseren. Daarom verzorgen wij vanaf nu ook koffietafels aan huis, zodat we hiermee toch een stukje zorg uit handen nemen. De uitgebreide koffietafels worden met de grootste zorg bereid en brengen wij gratis rond in Loon op Zand. Ophalen kan natuurlijk ook. De koffietafel bestaat uit:

Glaasje soep naar keuze (tomaten-, champignon-, of groentesoep) – zelf opwarmen
3x mini belegde broodjes met:
-Boerenkaas met mosterd-mayonaise spread
-Gerookte Italiaanse ham met compote
-Tonijnsalade met kappertjes en appels
-Ambachtelijke eiersalade met walnoten
-Alle broodjes worden belegd met sla.
Mini quiche – zelf opwarmen
Mini krentenbollen
Verse fruitsalade
Plank met zoetigheden (appelkruimeltaart, chocolate brownies, macarons en fruit)

Meerprijs verse jus d’orange (1 liter) € 5,50
Meerprijs serviesgoed à € 50,00 (hierbij dient u het serviesgoed weer zelf terug te brengen naar Het Witte Kasteel. Als dat niet lukt, halen wij het serviesgoed op tegen een meerprijs van € 35,00)

Aanvullende optie:
Borrelplateau à € 9,50 per plank (5 personen)
Wisselend aanbod van diverse kazen, Italiaanse ham, noten en olijven

Vul onderstaand contactformulier in voor vragen of het plaatsen van een bestelling.


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *