Onze stylisten

Bij alle evenementen, of het nu om een huwelijk, bedrijfsfeest of afscheidsborrel gaat, werken wij samen met onderstaande stylisten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen styliste in te zetten.

SWEET STYLE
Sweet Style is gespecialiseerd in het verzorgen van de juiste sfeer en aankleding voor jullie bruiloft. Met styling kan je alle kanten op en zorg je ervoor dat jullie bruiloft een echte beleving wordt die perfect bij jullie past. Je kan kiezen uit de stylingpakketten die speciaal gemaakt zijn voor Het Witte Kasteel, maar je kan ook kiezen voor een stylingplan op maat. Samen nemen we dan jullie wensen door en houden rekening met jullie budget. Vanuit daar gaan we een stylingplan op maat voor jullie maken. In dit plan denken we graag op alle fronten met jullie mee, zodat we jullie zoveel mogelijk kunnen ontzorgen. Ook zullen we hierin alle details meenemen. Denk maar eens aan naamkaartjes, uitnodigingen, de taart, bedankjes, ringendoosje, corsages en het bruidsboeket. Zo zorgen we ervoor dat de gehele dag een kloppend geheel wordt wat perfect bij elkaar matcht. Door mijn creativiteit en ervaring heb ik een goed oog ontwikkeld voor stijl en compositie

Hebben jullie wat te vieren? Of willen jullie graag dineren op deze prachtige locatie? Dan verzorgen wij natuurlijk ook graag de styling om ervoor te zorgen dat het een dag wordt waar nog lang over nagepraat gaat worden!

Website
Het Bruidshuys

HET BRUIDSHUYS
Dromen jullie van een sprookjesbruiloft in een écht kasteel of heeft een Great Gatsby Wedding jullie voorkeur? Het Bruidshuys organiseert thematische bruiloften waarbij verwondering, passie en jullie beleving centraal staan. Ons team kan jullie volledig, of deels ontlasten. Jullie dag, zoals jullie die willen.

Het door jullie gekozen thema komt in meerdere aspecten en momenten terug, waaronder de aankleding en styling van de trouwlocatie. Het thema wordt uitgewerkt in een stylingsplan, geheel volgens jullie wensen. Natuurlijk denken wij met jullie mee over de invulling van het stylingsplan, zodat dé dag niet alleen voor jullie, maar ook voor de gasten onvergetelijk wordt…

Het Bruidshuys staat voor creativiteit, kwaliteit en persoonlijke benadering. Wie wil er nu niet de ultieme dag doorbrengen op een zeer exclusieve trouwlocatie en geholpen worden door enkel topondernemers. En wij doen altijd alles nét even anders. Daardoor is iedere bruiloft uniek. Aan alles wordt gedacht: licht, geluid, sfeerbeleving, muziek en presentatie. En alles is tot in de puntjes verzorgd.

Het Bruidshuys biedt: thema Styling, uniek styling concept op maat, passende aankleding en decoratie, creativiteit, professionaliteit, vakkundigheid, afstemming van meubilair, bloemwerk, accessoires, licht & geluid, ontwerp en doorvoering van het trouwlogo.

Website