Teambuilding en heisessies

Groei kost tijd! Met een teambuildingsdag of heidag, versterkt u uw team of u bedenkt samen plannen voor de toekomst.
Het is de diversiteit van landgoed Het Witte Kasteel dat zich zo goed leent voor interactieve en afwisselende (buiten)activiteiten. Met als doel samenwerken en uw bedrijf nog beter te maken.
Er zijn diverse mogelijkheden om dit indoor of outdoor te organiseren, afhankelijk van uw wensen. De activiteiten die we organiseren kunnen zowel uitdagend als ontspannen zijn.

Tijdens een bedrijfssessie bij Het Witte Kasteel heeft u uitgebreid de tijd om tot nieuwe idee├źn te komen, om oplossingen te bedenken voor uitdagende vraagstukken of om plannen te maken voor de toekomst.

Graag nodigen wij u uit, zodat u een indruk kunt krijgen van de sfeervolle locatie en de vele mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak en bespreken van de mogelijkheden.


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *