Vergaderingen en bijeenkomsten

Vergaderen op Het Witte Kasteel is anders. Het geeft een andere dimensie. Mogen wij uw bedrijf binnenkort laten ervaren wat inspirerend vergaderen is?

Vergaderen bij Het Witte Kasteel staat voor gemak, oprechte gastvrijheid en positief anders. Onze vergaderruimtes hebben ieder een eigen karakter, waar u ongestoord kunt vergaderen. Samen met onze innovatieve, culinaire partner leveren we een totaalbeleving, die naadloos aansluit op de doelstelling van uw evenement. Er zijn diverse mogelijkheden om de dag afwisselend en inspirerend te maken. Las eens een vergaderbreak in en wissel uw intensieve meeting of brainstormsessie eens af met een historische rondleiding, een workshop in de kruidentuin of een andere activiteit.

Door op de buttons hieronder te klikken, krijgt u al een indruk van de capaciteit en mogelijkheden die het kasteel te bieden heeft.

Nadat wij goed naar uw wensen hebben geluisterd, adviseren wij u graag over een passend en creatief voorstel.  Graag nodigen wij u uit om een indruk te krijgen van onze sfeervolle locatie. Vul het contactformulier onderaan de pagina in voor het maken van een afspraak en bespreken van de mogelijkheden.


    Om u te bereiken, moeten wij uw gegevens tijdelijk opslaan. Vink het vakje hieronder aan als u hiermee akkoord gaat.

    Ik ga akkoord