Afscheidsdienst

Een afscheidsdienst? Het Witte Kasteel is u graag van dienst

Wilt u een afscheidsdienst houden en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Het Witte Kasteel is u graag van dienst. Afscheid nemen van dierbare is een emotionele en persoonlijke gebeurtenis. In ons kasteel heeft u de mogelijkheid een condoleance of afscheidsbijeenkomst te houden. Dit is het moment om herinneringen op te halen, nog even na te praten en troost bij elkaar te vinden. Een dergelijke bijeenkomst biedt plaats voor een lach en een traan in een sfeervolle omgeving. Wij hebben u verschillende mogelijkheden te bieden. Neem contact met ons op over de afscheidsdienst of lees verder voor informatie over onze mogelijkheden.

Onze mogelijkheden

Als u een afscheid organiseert, komt hier veel bij kijken. Graag nemen wij uw zorgen uit handen en voeren uw persoonlijke wensen tijdens de afscheidsbijeenkomst uit, voor u en uw gasten, om het afscheid compleet te maken. U heeft keuze uit een afscheidsdienst met condoleance of enkel een condoleance/koffietafel. Het Witte Kasteel is een besloten, persoonlijke en bijzondere locatie die ruimte biedt voor:
– Condoleance/koffietafel: maximaal 120 personen
– Afscheidsdienst: maximaal 60 personen

Condoleance

Na de afscheidsdienst of uitvaart is er vaak de behoefte om nog even na te praten, herinneringen op te halen en troost bij elkaar te vinden. Dit samenzijn biedt plaats voor een lach en een traan in een bijzondere, sfeervolle omgeving. Voor de condoleance bieden wij ruimte voor 120 personen in Het Kasteel en Binnenplaats/Koetshuis.

Hoe een condoleance wordt ingevuld is helemaal aan u. Denk bijvoorbeeld aan een traditionele koffietafel, een glaasje met diverse hapjes, luxe broodjes of een besloten diner. Voor de culinaire invulling hebben wij vele mogelijkheden. Het mag zo eenvoudig of uitgebreid als u zelf wilt. Wij bieden diverse besloten ruimtes voor grote of kleine aantallen. In overleg kunt u ook het gehele landgoed huren.

Afscheid nemen

Bij Het Witte Kasteel heeft u de mogelijkheid een mooi afscheid te houden. U kunt op geheel eigen wijze invulling geven aan het afscheid. De ruimte in het kasteel biedt maximaal 60 zitplaatsen en 10 staanplaatsen. Een afscheidsdienst met kist is niet altijd mogelijk. Informeer bij ons gerust naar wat er wél mogelijk is. Ook kunt u gedurende de dienst gebruik maken ons Sonos systeem, beamer, portable speaker met microfoon en statief voor een persoonlijk afscheid.

Neem contact op voor uw afscheidsdienst

Wilt u een afscheidsdienst houden op Het Witte Kasteel? Neem dan contact op voor een offerte of maak een afspraak om onze ruimtes te bezichtigen. U kunt ons telefonisch bereiken via (0416) 85 88 58 of mailen naar info@hetwittekasteel.nl of ons contactformulier invullen. Wij horen graag wat u voor ogen heeft en wat wij voor u kunnen betekenen.