Mooie trouwlocaties Brabant

De nr. 1 van de mooie trouwlocaties in Brabant

Zoekt u mooie trouwlocaties in Brabant? Dan is Het Witte Kasteel de absolute nr. 1. Dit historische kasteel kunt u vinden in Loon op Zand en is tevens door deze gemeente erkend als officiële trouwlocatie.  Mocht u altijd van een echt sprookjeshuwelijk gedroomd hebben, dan komen op dit kasteel al uw dromen uit. Het Witte Kasteel bestaat al sinds 1387. Dit is de plek waar zelfs Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV over de vloer kwamen. De koninklijke en rustige uitstraling van het kasteel, maken het tot een unieke verblijfplaats. Dit kasteel heeft de meest prachtige ruimtes, bijgebouwen en een landgoed van vier hectare groot. U heeft dus verschillende mogelijkheden om uw huwelijksdag in te richten. Denk aan een ceremonie in de kasteeltuin, het uitbrengen van de toost in de trouwzaal of dineren op onze mooie binnenplaats. Wij zorgen er graag voor dat uw dag onvergetelijk wordt. Boek snel een van de meest mooie trouwlocaties in Brabant of lees verder voor meer informatie.

Alle festiviteiten op één locatie

Als u mooie trouwlocaties in Brabant zoekt waar u alle festiviteiten op één locatie kunt houden, dan is Het Witte Kasteel de juiste keuze. Zo kunt u de romantische ceremonie of kerkelijke inzegening op loopafstand houden, kiezen voor een diner, receptie of toost in het kasteel of een sfeervol avondfeest. Wij werken samen met Cookaholics en By Nathalie. Heeft u de wens te overnachten op ons landgoed? Dan kunt u in één van onze bijgebouwen, in onze bruidssuite Het Neerhuis of Het Theehuis overnachten. Uw grote dag komt zo op de mooiste manier ten einde. En trouwt u op maandag t/m donderdag, dan kunnen wij u ook een korting op de offerte garanderen.

Geheel ontzorgd worden?

Is een voorwaarde voor mooie trouwlocaties in Brabant dat deze u ook kunnen ontzorgen? Bij ons kunt u verschillende weddingplanners inschakelen voor uw huwelijksdag. Zij zijn er geheel op gericht u de mooiste dag van uw leven te bezorgen en kunnen u zowel voor als tijdens uw grote dag ondersteunen. Neem wel tijdig contact op met onze weddingplanners, zodat wij uw grote dag optimaal kunnen voorbereiden. Ook als u een stylist wenst, hebben wij diverse stylisten die u kunnen helpen met het aankleden van uw huwelijksdag. Kortom, wij kunnen u indien gewenst van A tot Z ontzorgen.

Kies ook voor een van de meest mooie trouwlocaties in Brabant

Kies ook voor een van de meest mooie trouwlocaties in Brabant en vraag direct een offerte aan bij Het Witte Kasteel. U kunt contact met ons opnemen via (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Kiest u voor Het Witte Kasteel, dan is een sprookjesachtige huwelijksdag gegarandeerd.