Trouwfoto locatie

Trouwfoto locatie gezocht? Het Witte Kasteel is de prachtigste locatie

Een unieke locatie in Brabant. Op Landgoed Het Witte Kasteel schiet u de mooiste beelden en reportages. Het karakteristieke kasteel, de historische bijgebouwen en de grote tuinen maken uw fotoreportage uniek. Of u nu binnen of buiten foto’s maakt, u zal altijd het gevoel hebben dat u op een speciale plek bent als u kiest voor een van de meest mooie trouwlocaties van Brabant. Zelfs Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV beschouwden deze locatie als bijzonder en hebben hier tevens verbleven. Op onze fotoshoot locatie kunt u kiezen voor een fotoreportage met huwelijksfeest of een fotoreportage zonder huwelijksfeest. Boek vandaag nog onze trouwfoto locatie of lees snel verder voor meer informatie over onze diverse mogelijkheden.

Fotoreportage met huwelijksfeest

Zoekt u een trouwfoto locatie voor een fotoreportage met een huwelijksfeest? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid om de mooiste dag van uw leven vast te leggen door middel van een fotoreportage op een van de meest mooie trouwlocaties van Brabant. Als dit direct voorafgaand aan of tijdens uw huwelijksdag is, dan vragen wij hiervoor geen vergoeding. Als u meer dan twee uur vóór aanvang van uw huwelijksdag de fotoreportage wilt doen, dan vragen wij hiervoor wel een vergoeding. Tijdstip van een fotoreportage op onze fotoshoot locatie is in overleg. Op zondag is een fotoreportage helaas niet mogelijk.

Fotoreportage zonder huwelijksfeest

Onze trouwfoto locatie kunt u ook gebruiken voor een particuliere fotoreportage (exclusief fotograaf). Dit kan enkel op afspraak. Reserveren voor de fotoreportage is wel noodzakelijk. Er kunnen namelijk evenementen in het kasteel plaatsvinden, waardoor een reportage binnen niet meer mogelijk is. De reservering wordt binnen enkele dagen vóór de fotoreportage definitief bevestigd als er geen aanvragen van bijvoorbeeld condoleances zijn binnengekomen.

Kosten

Wilt u op onze trouwfoto locatie uw fotoreportage houden? Dan wenst u vast meer te weten over de kosten:
De kosten voor een fotoreportage-arrangement zijn:
• op basis van 1,5 uur; € 250,00
• op basis van 2 uur; € 300,00
• inclusief aanwezigheid gastheer/gastvrouw
• maximaal 4 personen (binnen, rondom het kasteel én parkeerplaats)
Op zondag is een fotoreportage niet mogelijk.
Mocht u nog vragen over onze fotoshoot locatie hebben, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kies voor onze trouwfoto locatie

Kies ook voor onze locatie, zodat u de mooiste foto’s kunt schieten. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via (0416) 85 88 58. U kunt tevens een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Op onze trouwfoto locatie bevindt u zich in de meest bijzondere omgeving.