Trouwfoto locatie

Trouwfoto locatie gezocht? Het Witte Kasteel is de prachtigste locatie

Een trouwfoto locatie gezocht? Op Landgoed Het Witte Kasteel schiet u de mooiste beelden en reportages. Het karakteristieke kasteel, de historische bijgebouwen en de grote tuinen maken uw fotoreportage uniek. Of u nu binnen of buiten foto’s maakt, u zal altijd het gevoel hebben dat u op een speciale plek bent. Zelfs Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV beschouwden deze locatie als bijzonder en hebben hier ook verbleven. Bij ons kunt u kiezen voor een fotoreportage met huwelijksfeest of een fotoreportage zonder huwelijksfeest. Boek vandaag nog onze locatie of lees snel verder voor meer informatie over onze diverse mogelijkheden.

Fotoreportage met huwelijksfeest

Zoekt u een trouwfoto locatie voor een fotoreportage met een huwelijksfeest? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid om de mooiste dag van uw leven vast te leggen door middel van een fotoreportage. Als dit direct voorafgaand aan of tijdens uw huwelijksdag is, dan vragen wij hiervoor geen vergoeding. Als u meer dan twee uur vóór aanvang van uw huwelijksdag de fotoreportage wilt doen, dan vragen wij hiervoor een vergoeding. Tijdstip van een fotoreportage is in overleg. Op zondag is een fotoreportage niet mogelijk.

Fotoreportage zonder huwelijksfeest

Onze trouwfoto locatie kunt u ook gebruiken voor een particuliere fotoreportage (exclusief fotograaf). Dit kan enkel op afspraak. Reserveren voor de fotoreportage is wel noodzakelijk. Er kunnen namelijk evenementen in het kasteel plaatsvinden, waardoor een reportage binnen niet meer mogelijk is. De reservering wordt binnen enkele dagen vóór de fotoreportage definitief bevestigd als er geen aanvragen van bijvoorbeeld condoleances zijn binnengekomen. Op zondag is een fotoreportage niet mogelijk.

Kosten

Wilt u op onze trouwfoto locatie uw fotoreportage houden? Dan wenst u vast meer te weten over de kosten:
De kosten voor een fotoreportage-arrangement zijn:

  • op basis van 1,5 uur; € 225,00 (meerprijs zaterdag; € 150,00)
  • op basis van 2 uur; € 250,00 (meerprijs zaterdag; € 150,00)
  • inclusief aanwezigheid gastheer/gastvrouw
  • maximaal 4 personen (binnen, rondom het kasteel én parkeerplaats)

Op zondag is een fotoreportage niet mogelijk.
Mocht u nog vragen over bovenstaande hebben, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kies voor onze trouwfoto locatie

Kies ook voor onze trouwfoto locatie, zodat u de mooiste foto’s kunt schieten. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via (0416) 85 88 58. U kunt ook een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Op onze locatie bevindt u zich in de meest bijzondere omgeving.