Trainingsruimte

Bent u op zoek naar een trainingsruimte? Geef uw trainingen bij Het Witte Kasteel. Wij bieden de meest bijzondere ruimtes aan waar u op een unieke manier uw training kunt geven. U kunt onze ruimtes niet alleen als coachruimte huren, maar ook als ruimte voor lezingen, congressen of vieringen.  Ons kasteel bestaat sinds 1387 en werd al in gebruik genomen door de grote Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV. Uw training vindt dan ook in een totaal andere setting plaats dan normaal. Doordat onze ruimte in ons kasteel een luxe en rustige uitstraling heeft, wanen u en uw cursisten zich in een geheel andere omgeving. En dat kan de training of coaching zeker ten positieve komen. Vraag direct meer informatie aan over onze trainingsruimte bij Het Witte Kasteel of lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

De mogelijkheden van Het Witte Kasteel

Kiest u voor een trainingsruimte, dan heeft u op Het Witte Kasteel diverse opties. Bij ons profiteer je altijd van oprechte gastvrijheid, uitstekende service en bovenal een hoop gemak. Bij ons kunt u in alle rust uw trainingen of coaching geven. En wilt u lunchen, dan kunnen onze culinaire partners een uitstekende lunch voor u en uw cursisten op tafel zetten. Wij werken hiervoor samen met diverse cateraars. Bij ons kunt u tevens extra activiteiten volgen, zoals een workshop in onze kruidentuin, een rondleiding door ons kasteel of andere activiteiten.

Ontdek ons uitgestrekte landgoed

U kunt bij ons een trainingsruimte of congreszaal huren en in de pauzes heerlijk over ons uitgestrekte landgoed van ruim 4 hectare wandelen. Bezoek onze prachtige kasteeltuin, neem een kijkje in de moestuin en kruidentuin en ga langs onze boomgaard. U kunt ook onze indrukwekkende verdedigingswallen bezoeken. Een wandeling door ons uitgestrekte landgoed is altijd de ideale manier om te pauzeren tussen de training door of om de dag mee af te sluiten.

Neem contact op

Huur direct onze trainingsruimte zodat u zeker weet dat u een mooie plek heeft voor uw cursus of training. Het is ook mogelijk u eerst vrijblijvend te laten rondleiden in ons kasteel. Vul ons contactformulier in of bel ons via (0416) 85 88 58. U kunt ook mailen naar info@hetwittekasteel.nl. Bij Het Witte Kasteel denken we graag met u mee om van uw training of congres een succes te maken.