Inspirerende vergaderlocatie

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie? Kom dan vergaderen in Het Witte Kasteel. In ons kasteel zullen u en uw gezelschap een unieke ervaring beleven. U kunt onze vergaderzaal gebruiken voor uw vergadering, maar ook voor een congres, lezing of symposium. Ook als u een viering heeft, kunt u onze zaal huren. Ons kasteel bestaat sinds 1387 en werd eerder al bezocht door Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV. Uw vergadering op ons kasteel vindt dan ook plaats in een zeer bijzondere setting. Doordat ons kasteel zowel een luxueuze als rustige uitstraling heeft, zal u op onze locatie snel een warm gevoel ervaren. Neem direct contact op voor onze inspirerende vergaderlocatie of lees verder om te ontdekken wat wij u zoal kunnen bieden

Onze mogelijkheden voor uw vergaderingen

Als u een inspirerende vergaderlocatie wilt huren, dan is niet alleen een unieke ervaring in ons kasteel gegarandeerd. U profiteert ook van uitstekende service, oprechte gastvrijheid en gemak. Onze vergaderruimten bieden alle voorzieningen om in rust te vergaderen. En wilt u heerlijk lunchen, dan zorgen onze culinaire partners hier graag voor. Bovendien kunt u bij ons een workshop in de kruidentuin volgen of u kunt u samen met uw gezelschap rond laten leiden door ons kasteel. Zo bieden wij net even wat extra’s ten opzichte van andere vergaderlocaties.

Wandel ook over ons uitgestrekte landgoed

U kunt onze inspirerende vergaderlocatie huren voor uw vergadering, maar als u even uit de vergaderruimte wilt om een frisse neus te halen, is het ook mogelijk een wandeling te maken over ons uitgestrekte landgoed van ruim 4 hectare. De ideale lunch break tijdens vergaderingen of als afsluiter na een lange dag vergaderen. Wij hebben een mooie kasteeltuin, kruidentuin en moestuin waar ontzettend veel te zien valt. U kunt ook onze prachtige boomgaard inclusief fruitbomen bezoeken of onze verdedigingswallen bekijken. Een vergadering is niet compleet zonder een wandeling over ons prachtige landgoed.

Neem contact op voor onze inspirerende vergaderlocatie

Boek direct een van de vergaderruimten op Het Witte Kasteel door contact met ons op te nemen. Liever eerst een rondleiding door de verschillende vergaderruimten op ons kasteel of heeft u nog vragen over onze diverse mogelijkheden? Wij kunnen u ook rondleiden en beantwoorden vooraf graag uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via (0416) 85 88 58 of mailen naar info@hetwittekasteel.nl.