Unieke trouwlocaties Brabant

Unieke trouwlocaties in Brabant gezocht? Trouw in Het Witte Kasteel

Unieke trouwlocaties in Brabant gezocht? Trouw in Het Witte Kasteel in Loon op Zand. Mocht u altijd al hebben gedroomd van een sprookjeshuwelijk, dan is onze trouwfoto locatie de plek waar uw dromen werkelijkheid worden. Door de Gemeente Loon op Zand is deze locatie als officiële trouwlocatie erkend. Dit historische kasteel heeft een lange geschiedenis. Zo hebben Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV hier zelfs tijd doorgebracht. Doordat het kasteel een rustige en royale uitstraling heeft, is het een erg aangename plek om te zijn. Het Witte Kasteel beschikt over diverse ruimtes, bijgebouwen en een landgoed van ruim vier hectare met vele bloemen en planten. U kunt uw huwelijksdag op het kasteel dan ook op diverse manieren inrichten. Zo kunt u de ceremonie in de kasteeltuin houden, een toost uitbrengen in de trouwzaal en uw diner op de binnenplaats organiseren. Wij zorgen graag voor een onvergetelijke huwelijksdag. Kies uit de diverse unieke trouwlocaties in Brabant vandaag nog voor ons prachtige kasteel of lees verder voor informatie.

Uw huwelijksdag op één locatie

Als u unieke trouwlocaties in Brabant zoekt waar u uw huwelijksdag op een vaste locatie kunt laten plaatsvinden, bent u tevens op de juiste plek bij Het Witte Kasteel. U start uw huwelijksdag bijvoorbeeld met een kerkelijke inzegening of een mooie ceremonie op loopafstand. Hierbij is er volop de gelegenheid om mooie plaatjes te schieten op onze prachtige trouwfoto locatie. Vervolgens kunt u uw toost, receptie of diner op het kasteel houden. Onze cateraars zijn u hierbij graag van dienst. Wij hebben een samenwerking met By Nathalie en Cookaholics. Tevens is het mogelijk de avond bij ons af te sluiten met een sfeervol avondfeest. Wilt u graag op onze trouwlocatie in Brabant overnachten? Dan is dit mogelijk in onze bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. Dat is pas een mooie afsluiting van uw grote dag. En indien u op maandag t/m donderdag trouwt, is een aantrekkelijke korting op de offerte u gegarandeerd.

Weddingplanner nodig?

Wat onze locatie tot een van de unieke trouwlocaties in Brabant maakt, is dat u bij ons ook een weddingplanner kunt inhuren. Wij hebben verschillende weddingplanners in dienst die u geheel kunnen ontzorgen tijdens en voorafgaand aan uw huwelijksdag. Wij raden u wel aan op tijd contact met onze weddingplanners op te nemen, zodat de voorbereidingen zo goed als mogelijk kunnen verlopen. Mocht u ook een stylist wensen, dan hebben wij diverse stylisten die u kunnen helpen bij het aankleden van uw grote dag. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen u van A tot Z ontzorgen, zodat u nergens meer aan hoeft te denken.

Trouw ook op een van de meest unieke trouwlocaties in Brabant

Trouw ook op onze trouwlocatie in Brabant en vraag direct een offerte aan bij Het Witte Kasteel. U doet dit door telefonisch contact op te nemen via (0416) 85 88 58 of stuur ons een mail via info@hetwittekasteel.nl. Als u trouwt op een van de meest unieke trouwlocaties in Brabant, dan wordt uw grote dag ongetwijfeld onvergetelijk.