Feestlocatie Brabant

Een feestlocatie in Brabant gezocht? Vier uw feest bij Het Witte Kasteel

Wij zijn niet voor niets de mooiste feestlocatie van Noord-Brabant. Ons historische kasteel is gebouwd in 1387 en in vroegere tijden verbleven zelfs Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV al bij ons. Het Witte Kasteel biedt u alle mogelijkheden om uw verjaardag, jubileum, gala of andere gelegenheid in stijl te vieren en onvergetelijke herinneringen te creëren. In het kasteel zelf is er ruimte tot 100 personen. Echter kunt u ook gebruik maken van onze prachtige binnenplaats om nog meer gasten te ontvangen. Wat dacht u van een prachtig feest op de binnenplaats bij of in Het Koetshuis, een groot jubileumfeest in de gewelven van het kasteel of een feest in onze tuinen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag meteen een offerte aan bij onze sprookjesachtige feestlocatie in Brabant of lees verder voor meer informatie.

Het Koetshuis

Als u een feestlocatie in Brabant zoekt, kunt u naast in Het Witte Kasteel feestvieren ook uw feest organiseren in Het Koetshuis. Hier kan er zowel binnen als (gedeeltelijk) buiten worden gefeest. Hierbij zijn maximaal 100 personen toegestaan. Wenst u een feest binnen Het Koetshuis te organiseren, dan is dit mogelijk voor maximaal 40 personen. Met mooi weer is het uiteraard erg fijn om gedeeltelijk buiten te kunnen zitten. Goed om te weten nog, is dat er enkel achtergrondmuziek gedraaid mag worden op onze feestlocatie.

Altijd een geslaagd feest

Op onze feestlocatie in Brabant weten wij hoe we de zintuigen van uw gasten goed kunnen prikkelen om zo te zorgen voor een perfecte uitvoering. Een geslaagd feest is meer dan alleen een mooie feestlocatie in Noord-Brabant. Niet alleen moet de muziek goed klinken, het eten en drinken moet ook overheerlijk zijn. Bovendien dient de gastvrijheid oprecht te zijn. Wij luisteren graag naar uw wensen en doen u graag een creatief voorstel om een onvergetelijk feest voor uw gasten te creëren. Een feest waar u nog lang van zal nagenieten. Wij kunnen tevens alles van A tot Z regelen, zodat u geheel ontzorgd wordt.

Kies voor onze feestlocatie in Brabant

Met onze feestlocatie in Noord-Brabant bent u er zeker van dat uw jubileum, verjaardag, huwelijksfeest of andere viering geslaagd wordt. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Het Witte Kasteel, uw feestlocatie nabij Tilburg. U kunt ons telefonisch bereiken via (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Wij horen graag wat wij voor uw viering kunnen betekenen. Met onze feestlocatie maakt u altijd de keuze voor een unieke locatie.