Feestlocatie Brabant

Zoekt u een feestlocatie in Brabant? Bij Het Witte Kasteel moet u zijn!

Zoekt u een feestlocatie in Brabant? Het Witte Kasteel is de mooiste feestlocatie van Noord-Brabant. Dit historische kasteel is gebouwd in 1387 en in vroegere tijden verbleven zelfs Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV in ons kasteel. Het Witte Kasteel biedt u alle mogelijkheden om uw verjaardag, jubileum, gala of andere gelegenheid in stijl te vieren en onvergetelijke herinneringen te creëren. In het kasteel zelf is er ruimte tot 120 personen. Echter kunt u ook gebruik maken van onze prachtige binnenplaats om nog meer gasten te ontvangen. Wat dacht u van een prachtig feest op de binnenplaats bij of in Het Koetshuis, een groot jubileumfeest in de gewelven van het kasteel of een feest in onze tuinen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag meteen een offerte aan bij onze prachtige feestlocatie in Brabant of lees verder voor meer informatie.

Het Koetshuis

Als u een feestlocatie in Noord-Brabant zoekt, kunt u naast in Het Witte Kasteel feestvieren ook uw feest organiseren in Het Koetshuis. Hier kan er zowel binnen als (gedeeltelijk) buiten worden gefeest. Hierbij zijn maximaal 110 personen toegestaan. Wenst u een feest binnen Het Koetshuis te organiseren, dan is dit mogelijk voor maximaal 60 personen. Met mooi weer is het uiteraard erg fijn om gedeeltelijk buiten te kunnen zitten. Goed om te weten nog, is dat er enkel achtergrondmuziek gedraaid mag worden.

Altijd een geslaagd feest

Op onze feestlocatie in Brabant weten wij hoe we de zintuigen goed kunnen prikkelen om zo te zorgen voor een perfecte uitvoering. Een geslaagd feest is meer dan alleen de locatie. Niet alleen moet de muziek goed klinken, het eten en drinken moet ook overheerlijk zijn. Ook dient de gastvrijheid oprecht te zijn. Wij luisteren graag naar uw wensen en doen u graag een creatief voorstel om een onvergetelijk feest voor uw gasten te creëren. Een feest waar u nog lang van zal nagenieten. Wij kunnen ook alles van A tot Z regelen, zodat u geheel ontzorgd wordt.

Kies voor onze feestlocatie in Brabant

Kies ook voor onze feestlocatie in Noord-Brabant, zodat u zeker weet dat uw jubileum, verjaardag of andere viering geslaagd wordt. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Het Witte Kasteel. U kunt ons telefonisch bereiken via (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Wij horen graag wat wij voor uw viering kunnen betekenen. Met onze feestlocatie in Brabant maakt u altijd de keuze voor een unieke locatie.