De weddingplanners

Denken jullie erover om te trouwen op landgoed Het Witte Kasteel? Wij vinden het belangrijk dat wij jullie zo goed mogelijk kunnen helpen bij het organiseren en plannen van deze mooie dag. Daarom hebben wij werken wij samen met verschillende enthousiaste weddingplanners. Een weddingplanner kent het vak als geen ander. Zij kan jullie op verschillende manieren helpen bij het organiseren en plannen van jullie bruiloft. Binnen Het Witte Kasteel hebben wij verschillende ervaren weddingplanners in dienst. Zij stellen zichzelf graag aan je voor. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen weddingplanner in te zetten.

Maudy van Leusden

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wat een spannende en leuk tijd! Maar waar moeten jullie beginnen met plannen en organiseren? Ik kan en wil jullie graag helpen.

Genieten van deze bijzondere periode zonder stress
Bij het organiseren en plannen van een bruiloft komt veel kijken. Het is mogelijk om de organisatie over te laten aan een ervaren weddingplanner. Een weddingplanner regelt meer dan alleen een fotograaf en een mooie taart. Als professioneel en gediplomeerd weddingplanner zoek ik uit hoe jullie droomhuwelijk er uitziet en gebruik mijn talenten, vaardigheden en contacten om van jullie dag iets unieks te maken. Ik probeer dromen uit te laten komen. Ik weet wat er allemaal moet gebeuren en zorg ervoor dat er geen detail over het hoofd wordt gezien.

Wie is Maudy?
Ik ben enthousiast, heb leuke ideeën, perfectionistisch, stressbestendig en zit vol energie. Ik steek graag de handen uit de mouwen. Ik heb al vele mooie bruiloften mogen organiseren waaronder ook bruiloften op Landgoed Het Witte Kasteel. Van kleine intieme bruiloften tot bruiloften met ruim 1000 gasten. Organiseren en plannen is wat ik het liefste doe.

Geen droom of wens is onmogelijk
Ik zie het waarmaken van jullie dromen als een uitdaging en ik ga deze uitdaging graag aan. Ik wil jullie een onvergetelijke dag bezorgen. Ik kijk uit naar alle mooie unieke bruiloften die nog gaan komen.

Tot ziens!
Maudy van Leusden
Weddingplanner en ceremoniemeester

 

Weddingplanner Danielle van den Bosch

Daniëlle van den Bosch

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Het plannen kan eindelijk beginnen! Weten jullie nu niet zo goed waar jullie moeten beginnen of wat je allemaal moet regelen? Ik als professioneel weddingplanner en stylist ondersteun jullie hier graag bij! Wij bieden een luisterend oor en zorgen ervoor dat jullie dag perfect wordt waarin alles klopt! Een dag die volledig ontzorgt is, waarin alles vlekkeloos verloop en waarin gewerkt is met de juiste leveranciers. Dit is waar wij voor staan! Maak jullie bruiloft persoonlijk door de juiste styling toe te passen. Met styling creëer je gelijk een geweldige sfeer en kun je erg goed laten zien wie jullie zijn als stel. Jullie bruiloft is de belangrijkste dag in jullie leven en daarom willen wij dat jullie hiervan optimaal genieten. Ons doel is daarom ook om jullie volledig te ontzorgen en te ondersteunen!

Wie is Daniëlle?
Creatief, gemotiveerd, perfectionistisch, enthousiast en gaat geen uitdaging uit de weg!

Om elke dag bezig te mogen zijn met nieuwe ideeën bedenken, te organiseren en om jullie sprookje tot leven te brengen. Dat is een droom die voor mij uitkomt! Ik word er erg gelukkig van om een mooi, kloppend en compleet plaatje te creëren waarin nagedacht is over elk detail.

De eeuwige verbintenis die je met elkaar aangaat en om dit samen te vieren met iedereen waar je van houdt vind ik erg speciaal. En als ik daar dan ook nog deel van mag uitmaken vind ik dat erg bijzonder. Mijn passie is dat ik jullie droombruiloft neer kan zetten waar jullie al jaren van dromen!

In de afgelopen jaren heb ik al veel mooie bruiloften mogen creëren en hoop er nog veel te mogen organiseren.

Ik kijk er naar uit om jullie verhaal te horen en om iets moois voor jullie neer te zetten.

Veel liefs Daniëlle van den Bosch