Overnachten Brabant

Overnachten in Brabant? Het Witte Kasteel biedt een sprookjesachtig verblijf

De nummer 1 in overnachtingen in Brabant. Het Witte Kasteel biedt een sprookjesachtig verblijf. Dit eeuwenoude luxe kasteel ligt in Loon op Zand en heeft diverse luxe faciliteiten. Zo heeft ons landgoed twee unieke accommodaties. Het Theehuis en Het Neerhuis. Deze unieke en mooie vakantiewoningen zullen u ongetwijfeld verleiden. Het Witte Kasteel heeft verschillende ruimtes, bijgebouwen en de mooiste tuinen. Zowel binnen als buiten ervaart u een bijzondere sfeer. Het is wel alsof u zich bijna in een andere dimensie lijkt te begeven. Uw verblijf op ons landgoed levert altijd een unieke en bijzondere ervaring op. En leuk om te weten, is dat zelfs Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV al in ons kasteel verbleven. Maak de keuze voor overnachten in Brabant bij het Witte Kasteel of lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Overnachten in Het Theehuis

Indien u wilt overnachten in Brabant, kunnen wij Het Theehuis zeker aanraden. Deze accommodatie werd in vroegere tijden al door de Freule van het kasteel als theehuisje gebruikt. Hier genoot ze volop van de rust in de kasteeltuinen. Hedendaags is Het Theehuis een volwaardige vakantiewoning. De hoogwaardige moderne meubels in combinatie met het oude karakter, maken dat de authentieke sfeer nog steeds voelbaar is. Het Theehuis is een toplocatie voor overnachtingen in Brabant voor twee personen en beschikt alleen over een begane grond. U kunt in de woonkamer de zit- en eethoek vinden met een moderne pantry met een prachtig uitzicht op de tuinen. Rondom Het Theehuis kunt u plaatsnemen op uw eigen grote privé terras.

Bekijk het Theehuis

Overnachtingen in Het Neerhuis

Voor overnachten in Brabant kiest men ook vaak voor Het Neerhuis. Deze accommodatie is volledig gerestaureerd en omgetoverd tot een sfeervolle en luxe vakantiewoning. De luxe meubelen gecombineerd met het oude karakter maken dat u uw verblijf als extra bijzonder zal ervaren. Het Neerhuis heeft een begane grond en een eerste verdieping. Ook heeft u luxe apparatuur en meubilair tot uw beschikking. In deze vakantiewoning kunnen meerdere personen overnachten. Ideaal als u met een klein gezelschap of uw gezin in de buurt bent en een prachtig verblijf zoekt.

Bekijk het Neerhuis

Overige bijzonderheden

Wanneer u voor overnachtingen in Brabant kiest voor Het Witte Kasteel, kunt u gerust door onze prachtige tuinen wandelen. Ook is er de mogelijkheid tot gratis parkeren bij de accommodatie en kunt u onze gratis Wifi gebruiken. Huisdieren zijn niet toegestaan in Het Theehuis. Tevens mag er binnen niet worden gerookt.

Kies voor overnachtingen in Brabant bij Het Witte Kasteel

Wilt u uniek overnachten in Brabant bij Het Witte Kasteel? Boek dan vandaag nog uw accommodatie door ons contactformulier in te vullen. U kunt ook contact met ons opnemen (0416) 85 88 58 of ons een mail sturen middels info@hetwittekasteel.nl. Kies ook voor onze geweldige overnachtingen in Brabant bij Het Witte Kasteel, dan zal u compleet tot rust komen in onze prachtige omgeving.