Locatie huwelijksfeest

De mooiste locatie voor uw huwelijksfeest is Het Witte Kasteel

De mooiste locatie voor uw huwelijksfeest is Het Witte Kasteel. Onze prachtige historische kasteel trouwlocatie ligt in Loon op Zand en is door deze gemeente als officiële trouwlocatie erkend. Als u altijd al gedroomd heeft van een echt sprookjeshuwelijk, dan komt deze droom tot leven in Het Witte Kasteel. Dit kasteel is gebouwd in 1387 en kent een grote historie. Napoleon en Zonnekoning XIV hebben hier in vroegere tijden zelfs verbleven. De rustige en royale uitstraling van het kasteel maakt het tot een zeer aangename plek. Het kasteel heeft prachtige ruimtes, diverse bijgebouwen en een vier hectare groot landgoed. Het is bij ons dan ook mogelijk uw huwelijksdag op verschillende manieren in te richten. Zo kunt u trouwen in Brabant en de ceremonie in onze mooie kasteeltuin houden, de toost in de trouwzaal uitbrengen of dineren op onze binnenplaats. Wij bezorgen u graag een onvergetelijke dag. Boek snel onze locatie voor uw huwelijksfeest of lees verder voor onze mogelijkheden.

Uw gehele dag op één locatie

Mocht u een locatie voor uw huwelijksfeest zoeken waar u alles op een vaste locatie kunt laten plaatsvinden, dan is onze kasteel trouwlocatie zeker een geschikte optie. Denk aan een kerkelijke inzegening of romantische ceremonie op loopafstand, waarna u vervolgens uw toost, receptie of diner in ons kasteel houdt. Onze cateraars kunnen dit geheel verzorgen. Wij werken hiervoor intensief samen met By Nathalie en Cookaholics. U kunt ook de avond afsluiten met een groot avondfeest. Wilt u graag na uw trouwen in Brabant in Het Witte Kasteel overnachten? Dan is het mogelijk in bruidssuite Het Neerhuis te overnachten of in Het Theehuis. Zo komt uw grote dag ontspannen ten einde. Indien u maandag t/m donderdag wenst te trouwen, krijgt u tevens korting van ons op de offerte.

U geheel laten ontzorgen?

Wilt u geheel ontzorgd worden voor en tijdens uw huwelijksdag? Dan kunt u op onze locatie voor uw huwelijksfeest ook een weddingplanner inschakelen. Wij hebben namelijk diverse weddingplanners in dienst die u kunnen helpen de mooiste dag van uw leven te realiseren. Echter raden wij het wel aan op tijd contact op te nemen met onze weddingplanners, zodat de voorbereidingen optimaal verlopen. Mocht u een stylist wensen, dan hebben wij diverse stylisten die u bij de aankleding van de huwelijksdag kunnen ondersteunen. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen, waardoor u ontspannen uw grote dag tegemoet zal gaan.

Onze locatie voor uw huwelijksfeest kiezen? Vraag nu een offerte aan

Wilt u onze kasteel trouwlocatie kiezen voor uw grote dag? Vraag dan nu een offerte aan bij Het Witte Kasteel. Dit doet u door ons te bellen via (0416) 85 88 58 of een mail te sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Bij onze locatie voor uw huwelijksfeest staat u ongetwijfeld een onvergetelijke dag te wachten.