Personeelsfeest in Brabant

Een personeelsfeest in Brabant organiseren? Kies voor Het Witte Kasteel

Op onze unieke feestlocatie is een geslaagd personeelsfeest u gegarandeerd. Medewerkers bedanken voor hun inzet, ze weer eens op informele wijze samenbrengen of een jaarlijks terugkomend feest? De aanleidingen voor een personeelsfeest zijn heel divers. Wat de reden ook is, wij zijn er helemaal klaar voor om u en uw medewerkers in de watten te leggen. Het Witte Kasteel is gebouwd in 1387 en zowel Napoleon als Zonnekoning Lodewijk XIV verbleven al in dit prachtige kasteel. De rustige en vorstelijk uitstraling maken de locatie tot een unieke plek om te verblijven. Het Witte Kasteel heeft verschillende ruimtes, bijgebouwen en ook een ruim landgoed van vier hectare. Dit maakt dat u diverse mogelijkheden heeft voor de inrichting van uw personeelsfeest. Ons doel is altijd om u en uw personeel een onvergetelijke dag te bezorgen. Boek snel Het Witte Kasteel voor uw personeelsfeest in Brabant of lees verder voor meer informatie.

Ontdek onze mogelijkheden

Voor uw personeelsfeest in Brabant biedt Het Witte Kasteel verschillende mogelijkheden.
Op onze locatie in Noord-Brabant kan er tot 100 personen fantastisch feest gevierd worden. Natuurlijk kunnen we de binnenplaats en het landgoed ook inzetten om meerdere gasten te kunnen ontvangen. Wat dacht u van een bruisend feest op de binnenplaats, een stoere party in de gewelven van het kasteel of misschien toch een tuinhappening met foodtrucks op het grote gazon? Wij werken samen met verschillende culinaire partners, zoals By Nathalie, De Kort Catering, Cookaholics en Kookpunt Oisterwijk. Met onze creativiteit, kwaliteit, oprechte gastvrijheid en excellente service bieden wij u alles wat nodig is voor een geslaagd personeelsfeest.

De perfecte uitvoering

Wij weten precies hoe wij de zintuigen van uw personeel kunnen prikkelen en zo kunnen zorgen voor de perfecte uitvoering van uw personeelsfeest in Brabant. Niet alleen is een geschikte feestlocatie in Brabant van belang voor een geslaagd personeelsfeest. U moet ook de juiste muziek en geluidskwaliteit hebben, het beste eten en drinken aan uw personeel kunnen serveren en er moet sprake zijn van oprechte gastvrijheid. Wij hebben oog voor uw wensen en doen u graag een creatief voorstel om er voor uw medewerkers een onvergetelijke dag van te maken. Een feest op onze feestlocatie nabij Tilburg waar zowel u als zij nog lang van kunnen nagenieten.

Boek Het Witte Kasteel voor uw personeelsfeest in Brabant

Wilt u voor uw personeelsfeest onze feestlocatie nabij Tilburg boeken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maak eerst een afspraak met ons om onze diverse ruimtes te bezichtigen. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar (0416) 85 88 58 of ons te mailen via info@hetwittekasteel.nl. Uw personeelsfeest in Brabant wordt in Het Witte Kasteel ongetwijfeld een groot succes.