Op dit moment is het mogelijk om het kasteel en het landgoed op aanvraag te komen bekijken met maximaal 2 personen. Wij laten u het kasteel en de tuinen zien, waarbij wij de maatregelen van het RIVM in acht nemen. Zo kunt u toch een impressie krijgen van het kasteel en de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@hetwittekasteel.nl of bel naar 0416 858858.

Ja, ik wil!

Toekomstige bruidsparen opgelet! Krijg nu gratis een high tea op zondag voor 4 personen t.w.v. €110 als jullie ervoor kiezen om jullie trouwlocatie bij landgoed Het Witte Kasteel te boeken!

Altijd al gedroomd van een sprookjeshuwelijk op een prachtig landgoed in een mooi, uniek kasteel? Dan laat Landgoed Het Witte Kasteel uw droom uitkomen!

Het Witte Kasteel is een officieel erkende trouwlocatie van de gemeente Loon op Zand. Het kasteel is een historisch kasteel, gebouwd in 1387, waar de Zonnekoning Lodewijk XIV en zelfs Napoleon ooit hebben verbleven.  Met haar rustieke, maar koninklijke uitstraling is het kasteel een prachtige locatie om te trouwen. Er zijn veel verschillende sfeervolle ruimtes, bijgebouwen en een landgoed van vier hectare groot met fraaie tuinen, dus er zijn veel verschillende manieren waarop u uw huwelijksdag kan inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een ceremonie in de prachtige kasteeltuin, een toost in de royale trouwzaal of een diner op de knusse binnenplaats. Alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee om van uw huwelijk de mooiste dag van uw leven te maken.

Trouwbrochure
Hieronder vindt u de trouwbrochure van Het Witte Kasteel die u kunt downloaden. Deze brochure geeft een indicatie van de mogelijkheden en de capaciteit van het kasteel. Uiteraard denken wij ook graag met u mee in de mogelijkheden.

Voorbeeldofferte
De voorbeeldofferte geeft u een indicatie van de mogelijkheden en kosten van Het Witte Kasteel. Dit kan u helpen om een beeld te vormen van de vele mogelijkheden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Het uiteindelijke arrangement voor uw huwelijksdag zal helemaal op maat worden samengesteld.

Overnachten
Het is ook mogelijk om te overnachten bij Het Witte Kasteel. Een overnachting in onze bruidssuite in Het Neerhuis of in Het Theehuis maakt uw huwelijksdag helemaal compleet. U kunt dus uw gehele huwelijksdag én -nacht laten plaatsvinden in en rondom het kasteel.

Maak nu een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *