TROUWEN…. JA

Landgoed Het Witte Kasteel is een officiële externe trouwlocatie van de gemeente Loon op Zand voor het voltrekken van het wettelijk huwelijk en geregistreerd partnerschap. Het Witte Kasteel is een historisch kasteel, met diverse sfeervolle ruimtes, bijgebouwen op een 4 ha groot landgoed waarop diverse tuinen zijn aangelegd. Er heerst zowel binnen als buiten een aangename sfeer. U voelt dat u op een speciale plek bent. De ceremonie kan zowel in de prachtige trouwzaal plaatsvinden als ook buiten op de binnenplaats of in de kasteeltuin. De rest van het programma kan aansluitend op de ceremonie worden aangepast naar gelang het weer.

Brochure
Onderstaand vindt u onze trouwbrochure die u kunt downloaden. Hierin staan de capaciteit en de mogelijkheden binnen Het Witte Kasteel.

Indicatie offerte
Tevens vindt u een button waarin een offerte is opgemaakt met een eerste indicatie. Dit kan u helpen om een beeld te vormen van de vele mogelijkheden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Het uiteindelijke arrangement voor uw huwelijksdag zal helemaal op maat worden samengesteld.

Overnachten op Het Witte Kasteel
Een overnachting in onze bruidssuite in Het Neerhuis of in Het Theehuis behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt uw gehele huwelijksdag laten plaatsvinden in en rondom het kasteel.

Maak nu een vrijblijvende afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.


Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "Het Witte Kasteel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *