TROUWEN…. JA

Het Witte Kasteel is een officiële externe trouwlocatie van de gemeente Loon op zand voor het voltrekken van het wettelijk huwelijk en geregistreerd partnerschap. Het is ook mogelijk dit te combineren met kerkelijke inzegening (loopafstand naar kerk), receptie, lunch, diner en feest. Uw gehele feestdag kan plaatsvinden op 1 locatie. Graag denken wij met u mee en kunnen hierin een creatief voorstel doen, om er een geweldige dag van te maken. Wij gaan tot in het kleinste detail!

Het statige kasteel, met bijgebouwen en grote tuin, heeft zowel binnen als buiten een aangename sfeer. U voelt dat u op een speciale plek bent. De aaneenkoppeling van de sfeervolle ruimtes zorgt voor een interactief en sfeervol feest. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de trouwzaal.

De kasteeltuin biedt de mogelijkheid om bij goed weer activiteiten buiten te laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld; de bruidstaart aansnijden, te proosten, lunchen en dineren aan lange tafels tussen de fruitbomen.

Graag nodigen wij u uit, zodat u een indruk kunt krijgen van de sfeervolle locatie. Voor het maken van een afspraak en bespreken van de mogelijkheden, ga naar contact.

CAPACITEIT VAN HET KASTEEL

Huwelijks voltrekking: 40 gasten (zittend)
Receptie: 100 gasten
Diner: 50 – 60 gasten (op de BG of 1e verdieping)
Feestavond: 100 gasten

MEER INFORMATIE