TROUWEN…. JA

Het Witte Kasteel is een officiële externe trouwlocatie van de gemeente Loon op zand voor het voltrekken van het wettelijk huwelijk en geregistreerd partnerschap. Het is ook mogelijk deze gebeurtenis te combineren met een kerkelijke inzegening (op loopafstand van de kerk), receptie, lunch, diner en feest. Uw gehele feestdag kan plaatsvinden op één locatie. Graag denken wij met u mee en kunnen hierin een creatief voorstel doen, om er een geweldige dag van te maken. Wij verzorgen uw bruiloft tot in de kleinste puntjes, om er voor u een onvergetelijke herinnering van te maken!

Het statige kasteel, met bijgebouwen en het landgoed, heeft zowel binnen als buiten een aangename sfeer. U voelt dat u op een speciale plek bent. De aaneenschakeling van de sfeervolle ruimtes zorgt voor een interactief en sfeervol feest. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de trouwzaal.

De kasteeltuin biedt de mogelijkheid om bij goed weer activiteiten buiten te laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld om de bruidstaart aan te snijden, te proosten, te lunchen en te dineren aan lange tafels tussen de fruitbomen.

Graag nodigen wij u uit, zodat u een indruk kunt krijgen van de sfeervolle locatie. Voor het maken van een afspraak en bespreken van de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen, zie onderstaande button.

NEEM CONTACT OP

CAPACITEIT VAN HET KASTEEL

Binnen in het kasteel kunnen we 120 gasten ontvangen. Heeft u meerdere gasten dan kunt u gebruik maken van de binnenplaats, ook in de winter door middel van een verwarmde tent (let op meerkosten tent en benodigdheden).