Vergaderzaal huren

Een vergaderzaal huren? Het Witte Kasteel biedt bijzondere vergaderruimten aan. In ons kasteel hebben u en uw gezelschap altijd een unieke ervaring, wat onze locatie dan ook tot een van de beste vergaderlocaties maakt. U kunt bij ons niet alleen uw vergadering houden, maar ook uw lezing, congres of een viering organiseren. Ons prachtige kasteel bestaat sinds 1387 en werd al bezocht door zowel Napoleon als de beroemde Zonnekoning Lodewijk XIV. Uw vergadering op ons kasteel zal dan ook in een compleet andere setting plaatsvinden. Het kasteel oogt zowel rustig als luxueus, waardoor u op onze unieke vergaderlocatie al snel het gevoel zal hebben in een andere wereld te zijn.

Vergaderzaal huren: de diverse mogelijkheden

Wilt u een vergaderzaal huren in ons eeuwenoude kasteel, dan staat u altijd een unieke ervaring te wachten. Geniet van onze oprechte gastvrijheid, persoonlijke service en veel gemak. In onze vergaderruimten kunt u rustig met uw gezelschap vergaderen. Bent u toe aan een lekkere lunch, dan kunnen onze culinaire partners daarvoor zorgen. Ook kunnen wij voor een extra beleving zorgen. Denk aan workshops voor u en uw gezelschap in onze kruidentuin, een rondleiding door ons kasteel en andere leuke activiteiten. Kiezen voor onze unieke locatie is dan ook zeker een goed idee.

Ontdek ons ruime landgoed

Naast een vergaderzaal huren kunt u bij ons ook wandelen over ons uitgestrekte landgoed van ruim 4 hectare. Wandel met uw gezelschap tijdens de lunchpauze door onze mooie kasteeltuin, moestuin en kruidentuin of lunch in de buitenlucht. Neem een kijkje bij onze verdedigingswallen of ga naar onze prachtige fruitbomen. Sluit u uw vergadering af met een wandeling door ons kasteel, dan zullen u en uw gezelschap genoeg moois te zien krijgen. Uw dag wordt hiermee compleet.

Huur onze vergaderruimte in Brabant

Meteen een vergaderzaal huren? Boek meteen een van onze vergaderruimten om er zeker van te zijn dat u een mooie plek heeft op ons kasteel. U kunt ook een vrijblijvende rondleiding inplannen om een indruk te krijgen van Het Witte Kasteel. Vul ons contactformulier in of bel ons via (0416) 85 88 58. U kunt ons ook mailen via info@hetwittekasteel.nl. We helpen u graag bij het organiseren van een geslaagde vergadersessie.