Romantische trouwlocaties

Romantische trouwlocaties: bij Het Witte Kasteel beleeft u de romantiek

Romantische trouwlocaties gezocht? Bij Het Witte Kasteel beleeft u de romantiek. Deze historische locatie ligt in Loon op Zand en is door de gemeente ook als officiële trouwlocatie erkend. Mocht u altijd al een heus sprookjeshuwelijk hebben gewenst, dan komen op dit kasteel uw dromen uit. Het Witte Kasteel is gebouwd in 1387 en werd al bezocht door Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV. Niet alleen straalt het kasteel veel rust uit, maar ook een zekere vorstelijkheid. Het kasteel beschikt over meerdere ruimtes, diverse bijgebouwen en een landgoed van vier hectare. U heeft dan ook diverse manieren om uw huwelijksdag bij ons in te vullen. Kies voor een prachtige ceremonie in onze kasteeltuin, een receptie in de trouwzaal of een diner op onze knusse binnenplaats. Wij verzorgen graag deze mooie dag voor u. Boek nu een van de meest romantische trouwlocaties of lees verder voor onze mogelijkheden.

Alles wat u wenst op één centrale plek

Als u romantische trouwlocaties zoekt waar u uw huwelijksdag op één centrale plek kunt vieren, zit u goed bij Het Witte Kasteel. Wij hebben namelijk diverse mogelijkheden in ons kasteel te bieden. U kunt uw kerkelijke inzegening of romantische ceremonie op loopafstand houden, om dit vervolgens in het kasteel voort te zetten met een receptie, toost of diner. Onze cateraars zullen u de meest culinaire smaken voorschotelen. Wij werken samen met Cookaholics en By Nathalie. Nadat u klaar met dineren bent, kunt u de avond met een sfeervol avondfeest afsluiten. Wilt u op ons landgoed overnachten? Dan is dit mogelijk in één van onze bijgebouwen, in de bruidssuite Het Neerhuis of Het Theehuis. Als u doordeweeks op maandag t/m donderdag trouwt, krijgt u ook een aantrekkelijke korting op de offerte.

Schakel onze weddingplanner in

Mocht u op zoek zijn naar romantische trouwlocaties waar u tevens een weddingplanner kunt inschakelen, dan is dat bij Het Witte Kasteel zeker mogelijk. Onze weddingplanners kunnen u geheel ontzorgen tijdens en voorafgaand aan uw belangrijke dag. Wij raden u bij deze wel aan op tijd contact op te nemen met onze weddingplanners, zodat de voorbereidingen tijdig plaatsvinden. Ook is het mogelijk onze stylisten in te huren voor de aankleding van uw grote dag. Met andere woorden, bij Het Witte Kasteel kunt u indien gewenst geheel worden ontzorgd.

Romantische trouwlocaties kiezen? Kies voor Het Witte Kasteel

Kies uit de romantische trouwlocaties op uw lijstje voor Het Witte Kasteel en vraag nu om een vrijblijvende offerte. U kunt ook een afspraak met ons inplannen voor het bezichtigen van onze prachtige ruimtes. Vul ons contactformulier in, bel naar (0416) 85 88 58 of stuur een mail naar info@hetwittekasteel.nl. Kies ook voor de meest romantische trouwlocatie en beleef een onvergetelijke bruiloft.