Vergaderruimte Brabant

Vergaderruimte in Brabant gezocht? Het Witte Kasteel biedt vele mogelijkheden

Vergaderruimte in Brabant gezocht? Het Witte Kasteel biedt vele mogelijkheden. Dit historische kasteel in Loon op Zand is de perfecte locatie voor vergaderingen, lezingen, symposia en congressen. Dit eeuwenoude kasteel is gebouwd in 1387 en heeft een rijke historie. Onder andere Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV verbleven hier al. De diverse monumentale, sfeervolle gebouwen lenen zich bij uitstek om eens op een andere manier te vergaderen. De rustige en koninklijke uitstraling van het kasteel, maken dat u zich in een geheel andere dimensie lijkt te bevinden. Ook beschikken wij over een uitgestrekt landgoed van vier hectare, waar u met uw personeel, collega’s of zakenrelaties een heerlijke wandeling kunt maken. Mogen wij uw bedrijf binnenkort laten ervaren wat inspirerend vergaderen is? Boek meteen onze vergaderruimte in Brabant of lees verder om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.

Onze mogelijkheden

Onze vergaderruimte in Brabant ademt oprechte gastvrijheid, gemak en is positief anders. Elke vergaderruimte heeft zijn eigen karakter, waar u ongestoord kunt vergaderen. Tezamen met onze innovatieve, culinaire partner zorgen we voor een totaalbeleving die naadloos aansluit op de doelstelling van uw vergadering of event. Zo werken wij samen met Cookaholics en By Nathalie. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw dag afwisselend en inspirerend te maken. Las bijvoorbeeld een vergaderbreak in en wissel de meeting af met een leuke rondleiding door ons historische kasteel, een workshop in de kruidentuin of een andere leuke activiteit.

Ontdek onze prachtige tuinen

Als u een vergaderruimte in Brabant huurt bij Het Witte Kasteel, zal u zich verbazen om ons prachtige landgoed van ruim vier hectare. Hier kunt u tijdens de vergaderbreak een heerlijke wandeling maken of lunchen. Maak een rondje langs de moestuin, kruidentuin, bloementuin of de verdedigingswallen of bezoek onze boomgaard met hoogstam fruitbomen van oude rassen. Een wandeling maken op ons uitgestrekte landgoed maakt de vergaderbeleving pas echt compleet.

Huur onze vergaderruimte in Brabant

Huur onze vergaderruimte in Brabant en houd uw vergadering op een plek die anders dan anders is. Wij nodigen u graag uit op Het Witte Kasteel om u een indruk te geven van onze diverse ruimtes. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via
(0416) 85 88 58 of stuur een mail naar info@hetwittekasteel.nl. Wij staan u graag te woord en heten u van harte welkom op onze prachtige locatie.