Unieke evenementenlocaties

Unieke evenementenlocaties gezocht? Bezoek Het Witte Kasteel

Unieke evenementenlocaties gezocht? Bezoek Het Witte Kasteel. Dit eeuwenoude kasteel is een van de mooiste evenementenlocaties van Noord-Brabant en kunt u vinden in Loon op Zand. Dit kasteel bestaat al sinds 1387 en zowel Napoleon als Zonnekoning Lodewijk XIV verbleven al op deze prachtige plek. Het Witte Kasteel heeft uiteenlopende mogelijkheden te bieden om uw jubileum, gala, verjaardag of ander speciaal evenement te vieren in stijl. Bij ons heeft u een dag om nooit te vergeten. Het kasteel zelf biedt ruimte tot 120 personen. Als u meer gasten wenst te ontvangen, kunt u ook gebruik maken van onze sfeervolle binnenplaats. Denk aan een event op de binnenplaats bij of in Het Koetshuis, in onze kasteeltuinen of in de gewelven van het kasteel. Er zijn talloze mogelijkheden. Kies voor een van de meest unieke evenementenlocaties en vraag nu een offerte aan of lees verder voor onze mogelijkheden.

Event in Het Koetshuis

Zoekt u unieke evenementenlocaties, dan is het bij ons mogelijk naast het organiseren van een event in Het Witte Kasteel ook een event te organiseren in Het Koetshuis. Het event kan hierbinnen en deels buiten worden georganiseerd. In Het Koetshuis zijn maximaal 110 personen toegestaan. Als u uw event in Het Koetshuis wenst te organiseren, is hier plaats voor maximaal 60 personen. Wanneer de weersomstandigheden goed zijn, is het uiteraard aangenaam om ook met uw gasten buiten te kunnen vertoeven. Wel willen we benadrukken dat er enkel achtergrondmuziek mag worden gedraaid.

Altijd een onvergetelijk event

Wij weten maar al te goed hoe we de zintuigen van onze gasten goed kunnen prikkelen om zo te zorgen voor een perfecte uitvoering van uw event. Niet voor niets zijn wij een van de meest unieke evenementenlocaties. Een geslaagd event is meer dan een goede locatie alleen. Zo moet ook de muziek goed zijn en het eten overheerlijk smaken. Ook dient er sprake te zijn van oprechte gastvrijheid. Wij horen graag wat uw wensen zijn en doen ook een creatief voorstel, zodat uw event voor uw gasten onvergetelijk wordt. Zij zullen hier ongetwijfeld nog lang van nagenieten. Ook kunnen wij u indien gewenst van A tot Z ontzorgen.

Kies voor een van de meest unieke evenementenlocaties

Kies voor een van de meest unieke evenementenlocaties en vraag een offerte aan bij Het Witte Kasteel. U kunt tevens een afspraak maken om onze ruimtes te bezichtigen. Bel ons op (0416) 85 88 58 of stuur een mail naar info@hetwittekasteel.nl. Wij horen graag wat wij kunnen betekenen voor uw event. Met een van de meest unieke evenementenlocaties wordt uw event ongetwijfeld een succes.