Feestlocatie Tilburg

Een feestlocatie nabij Tilburg gezocht? Kom feesten in Het Witte Kasteel

De beste feestlocatie van Tilburg en omgeving. Kom feesten in Het Witte Kasteel. Dit eeuwenoude kasteel bestaat al sinds 1387. Zelfs Napoleon en Zonnekoning XIV verbleven al in ons prachtige kasteel. Op het kasteel zijn er talloze mogelijkheden om uw gala, jubileum, verjaardag of andere viering in stijl te vieren en de mooiste herinneringen te maken. Het kasteel zelf biedt ruimte aan 100 personen. Wel kunt u nog onze binnenplaats gebruiken, zodat u plek heeft voor meer gasten. Wat dacht u van een grootse viering in de gewelven van het kasteel, in onze prachtige tuinen of een sfeervol feest in Het Koetshuis? Er zijn eindeloze mogelijkheden op onze evenementenlocatie in Brabant. Vraag meteen een offerte aan om onze feestlocatie nabij Tilburg te boeken of lees verder voor meer informatie over onze diverse mogelijkheden.

Feesten in Het Koetshuis

Op onze feestlocatie nabij Tilburg, kunt u niet alleen feesten in Het Witte Kasteel, maar ook in Het Koetshuis, wat tevens op ons landgoed ligt. Op onze feestlocatie in Brabant kunt u uw viering zowel binnen als buiten laten plaatsvinden. Er is plek voor maximaal 110 personen. Indien u uw viering binnen Het Koetshuis wenst te houden, kunnen hier maximaal 40 personen terecht. Wanneer het mooi weer is, kunt u er natuurlijk voor kiezen om het gedeeltelijk buiten plaats te houden. Let op dat er enkel achtergrondmuziek mag worden gedraaid.

Altijd een succesvol feest

Op onze feestlocatie in Tilburg weten wij precies hoe wij uw zintuigen en die van uw gasten optimaal kunnen prikkelen om voor de perfecte uitvoering te zorgen. Een succesvol feest betreft niet alleen een uitstekende locatie. Ook de muziek moet passend zijn en er moet heerlijk eten en drinken worden geserveerd, wat onze cateraars u zeker kunnen bieden. Oprechte gastvrijheid is tevens van groot belang. Wij horen graag wat uw wensen zijn en helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk feest op onze feestlocatie in Brabant. Iets waar uw gasten nog lang aan terug zullen denken. Ook kunnen wij u indien gewenst van A tot Z ontzorgen. Vraag ons gerust om meer informatie.

Boek onze feestlocatie nabij Tilburg

Boek onze evenementenlocatie in Brabant door een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. U kunt ook telefonisch contact opnemen via (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Wij staan u graag te woord. Met onze feestlocatie nabij Tilburg heeft u altijd een unieke locatie voor uw viering.