Trouwlocatie Noord-Brabant

Op onze trouwlocatie in Noord-Brabant beleeft u de mooiste huwelijksdag

U zoekt een trouwlocatie in Noord-Brabant? Trouw in Het Witte Kasteel. Op deze historische locatie beleeft u de mooiste huwelijksdag. Het Witte Kasteel is gelegen in de gemeente Loon op Zand en is ook een officieel erkende trouwlocatie. Als u altijd al een sprookjeshuwelijk wenste, komt deze droom in dit kasteel ongetwijfeld uit. Het Witte Kasteel is gebouwd in 1387 en was in vroegere tijden een plek waar zowel Napoleon als Zonnekoning Lodewijk XIV verbleven. U lijkt zich vanwege de koninklijke en rustige uitstraling hiervan wel in een andere dimensie te bevinden. Het kasteel heeft vele ruimtes en bijgebouwen met ook een uitgestrekt landgoed van 4 hectare. Uw huwelijksdag kunt u bij ons dan ook op de meest uiteenlopende manieren inrichten. Houd de ceremonie in onze prachtige kasteeltuin, dineer op onze gezellige binnenplaats of kies voor een receptie in de vorstelijke trouwzaal. Wij bezorgen u graag de mooiste dag van uw leven. Boek de topper onder de trouwlocaties in Noord-Brabant vandaag nog of lees verder voor meer informatie.

Alles wat u wenst op één trouwlocatie

Als u zoekt naar trouwlocaties in Noord-Brabant, heeft u misschien de voorkeur voor een locatie waar uw grote dag op een locatie gehouden kan worden. Op onze trouwlocatie in Noord-Brabant is dit zeker mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kerkelijke inzegening of prachtige ceremonie op loopafstand, waarna u dineert, een toost uitbrengt of uw receptie houdt in Het Witte Kasteel. Onze cateraars weten de lekkerste culinaire hapjes te bereiden. Wij werken hiervoor samen met Cookaholics en By Nathalie. Sluit vervolgens uw avond sprankelend af met een avondfeest. Ook kunt u op ons landgoed overnachten. Dat is mogelijk in één van onze bijgebouwen, in de bruidssuite Het Neerhuis en Het Theehuis. Wenst u doordeweeks te trouwen van maandag t/m donderdag? Dan krijgt u altijd korting op de offerte.

Onze weddingplanner

Wilt u uw huwelijksdag compleet laten verzorgen? Dan kunt u op onze trouwlocatie in Noord-Brabant ook een weddingplanner inzetten. Wij werken samen met verschillende weddingplanners die uw huwelijksdag graag voor u tot in de puntjes verzorgen. Neem echter wel op tijd contact op met onze weddingplanners, zodat de voorbereidingen zo voorspoedig mogelijk kunnen verlopen. U kunt ook een van onze stylisten inhuren, zodat de complete aankleding van uw huwelijksdag wordt verzorgd. Het fijne aan onze locatie in vergelijking met andere trouwlocaties in Noord-Brabant, is dat wij u kunnen ontzorgen van A tot Z.

Boek onze trouwlocatie in Noord-Brabant

Wilt u een van de meest mooie trouwlocaties in Noord-Brabant boeken? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een kennismaking. U kunt hiervoor ons contactformulier invullen, bellen naar (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Op onze trouwlocatie in Noord-Brabant wordt uw huwelijksdag onvergetelijk.