Trouwlocatie Noord-Brabant

Trouwlocatie in Noord-Brabant gezocht?

Vier uw bruiloft op een van de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant en trouw in Het Witte Kasteel. Op deze historische locatie beleeft u de mooiste huwelijksdag. Het Witte Kasteel is gelegen in de gemeente Loon op Zand en is tevens een officieel erkende trouwlocatie. Indien u altijd al een sprookjeshuwelijk wenste, komt deze droom in dit kasteel ongetwijfeld uit. Het Witte Kasteel is gebouwd in 1387 en was in vroegere tijden een plek waar zowel Napoleon als Zonnekoning Lodewijk XIV verbleven. U lijkt zich vanwege de koninklijke en rustige uitstraling hiervan wel in een andere dimensie te bevinden. Onze romantische trouwlocatie heeft vele ruimtes en bijgebouwen met tevens een uitgestrekt landgoed van 4 hectare. Uw huwelijksdag kunt u bij ons dan ook op de meest uiteenlopende manieren inrichten. Houd de ceremonie in onze prachtige kasteeltuin, dineer op onze gezellige binnenplaats of kies voor een receptie in de vorstelijke trouwzaal. Wij bezorgen u graag de mooiste dag van uw leven. Boek de mooiste trouwlocatie in Noord-Brabant vandaag nog of lees verder voor meer informatie.

Alles wat u wenst op één trouwlocatie

Als u zoekt naar trouwlocaties in Noord-Brabant, heeft u misschien de voorkeur voor een locatie waar uw grote dag op een locatie gehouden kan worden. Op onze trouwlocatie in Noord- Brabant is dit zeker mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kerkelijke inzegening of prachtige ceremonie op loopafstand, waarna u dineert, een toost uitbrengt of uw receptie houdt in Het Witte Kasteel. Onze cateraars weten de lekkerste culinaire hapjes te bereiden. Wij werken hiervoor samen met By Nathalieen Cookaholics. Sluit vervolgens uw avond sprankelend af met een avondfeest. Ook kunt u in ons kasteel overnachten. Hiervoor hebben wij de bruidssuite Het Neerhuis beschikbaar, alsmede Het Theehuis. Wenst u doordeweeks te trouwen van maandag t/m donderdag? Dan krijgt u altijd korting op de offerte.

Onze weddingplanner

Wilt u uw huwelijksdag compleet laten verzorgen? Dan kunt u op een van de meest prachtige trouwlocaties in Noord-Brabant ook een weddingplanner inzetten. Wij werken samen met verschillende weddingplanners die uw huwelijksdag graag voor u tot in de puntjes verzorgen. Neem echter wel op tijd contact op met onze weddingplanners, zodat de voorbereidingen zo voorspoedig mogelijk kunnen verlopen. U kunt tevens een van onze stylisten inhuren, zodat de complete aankleding van uw huwelijksdag wordt verzorgd. Het fijne aan onze unieke trouwlocatie in vergelijking met andere trouwlocaties, is dat wij u kunnen ontzorgen van A tot Z.

Boek onze trouwlocatie in Noord-Brabant

Wilt u een van de meest mooie trouwlocaties in Noord-Brabant boeken? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een kennismaking. U kunt hiervoor ons contactformulier invullen, bellen naar (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Op onze trouwlocatie in Noord-Brabant wordt uw huwelijksdag onvergetelijk.