Congreszaal huren

Een congreszaal huren? Het Witte Kasteel biedt een unieke locatie. Ons kasteel is zeer geschikt voor het houden van congressen, lezingen en symposia. Het Witte Kasteel beschikt over diverse monumentale gebouwen waarin kennis en ervaringen op een unieke manier met elkaar gedeeld kunnen worden en men de discussie met elkaar aan kan gaan over diverse dilemma’s en vraagstukken. Het monumentale Witte Kasteel bestaat sinds 1387 en kent een lange historie. Namen als Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV verbleven bijvoorbeeld al in het kasteel. Onze mooie locatie zal zeker indruk maken bij uw congresbezoekers. Niet voor niets is ons prachtige kasteel ook een geliefde buiten- en binnenlocatie voor een fotoshoot. Wij hebben diverse ruimtes en bijgebouwen ter beschikking voor uw lezingen en beschikken over een uitgestrekt landgoed van 4 hectare. Dit biedt diverse opties voor uw congres. Neem contact op om een congreszaal te huren bij Het Witte Kasteel of lees verder om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.

De mogelijkheden van uw congres bij Het Witte Kasteel

Een congreszaal huren doet u bij Het Witte Kasteel, omdat u bij ons de keuze heeft uit diverse vergaderruimten. Wij hebben een grote zaal die de ruimte biedt aan maximaal 75 personen. Daarnaast kunnen wij diverse ruimtes samenvoegen om zo te zorgen voor meer interactie tijdens uw event. Wenst u een lunch of diner? Op culinair vlak kunnen wij u de gewenste ondersteuning bieden. Met onze uitstekende service, oprechte gastvrijheid en kwaliteit zorgen wij voor een congres om nooit te vergeten.

Bezoek ons uitgestrekte landgoed

Een congreszaal huren doet u niet alleen om te genieten van onze inspirerende vergaderlocatie. Wij bieden ook een uitgestrekt landgoed van vier hectare waar u met uw gezelschap kunt wandelen, lunchen of naborrelen. Wandel langs onze kruidentuin, bloementuin en moestuin en aanschouw onze oude verdedigingswallen. Ook onze mooie boomgaard is een lust voor het oog. Hier vindt u diverse hoogstam fruitbomen. Met een wandeling over ons uitgestrekte landgoed maakt u uw congres helemaal compleet.

Congreszaal huren? Neem direct contact op

Direct een congreszaal huren? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor uw congres, lezing of symposium en maak eerst een afspraak voor het bezichtigen van onze verschillende ruimtes. Vul ons contactformulier in of bel ons via (0416) 85 88 58. U kunt ook mailen naar info@hetwittekasteel.nl. Wij gaan graag met u het gesprek aan over de wensen voor uw congresdag.