Uniek overnachten Brabant

Uniek overnachten in Brabant op ons prachtige kasteel

Dat doet u bij Het Witte Kasteel. Zoekt u een hotel in Kaatsheuvel of omgeving, dan staat u op ons kasteel een sprookjesachtige overnachting te wachten. U kunt Het Witte Kasteel vinden in Loon op Zand. Het kasteel heeft verschillende luxe faciliteiten en beschikt over twee prachtige accommodaties, waaronder Het Theehuis en Het Neerhuis. Deze sfeervolle vakantiewoningen zullen u ongetwijfeld verleiden. In ons kasteel vindt u diverse ruimtes. Wij hebben tevens verschillende bijgebouwen en mooie uitgestrekte tuinen. Zowel binnen als buiten zal u tijdens uw verblijf een unieke sfeer ervaren. Zo zal het al snel voelen alsof u in een andere dimensie bent. Verblijft u bij ons, dan is een unieke en bijzondere ervaring gegarandeerd. Ook dit was wat Napoleon en Zonnekoning XIV dachten. Als u uniek wilt overnachten in Brabant, raden wij het aan meteen te reserveren of verder te lezen voor onze mogelijkheden.

Accommodatie Het Theehuis

Uniek overnachten in Brabant is zeker geslaagd als u kiest voor Het Theehuis. Deze accommodatie werd in vroegere tijden al gebruikt door de Freule van het kasteel als theehuis. Hier kwam ze volop tot rust en genoot ze van de prachtige tuinen. Hedendaags is het een luxe vakantiewoning die ook haar oude karakter nog behouden heeft. De strakke meubels in combinatie met nostalgische invloeden, maken de authentieke sfeer nog steeds te voelen. Het Theehuis is te boeken om te overnachten in Brabant voor twee personen. Er is alleen een begane grond met woonkamer met daarin een zit- en eethoek met moderne pantry. U kijkt vanuit daar uit op onze uitgestrekte tuinen. Rondom de accommodatie heeft u de beschikking over een groot priv├ęterras.

Bekijk het Theehuis

Accommodatie Het Neerhuis

Ook accommodatie Het Neerhuis is een aanrader als u op zoek bent naar uniek overnachten in Brabant. Deze geheel gerestaureerde accommodatie is omgetoverd tot een luxe vakantiewoning met veel sfeer. Het oude karakter gecombineerd met het luxe meubilair maakt uw verblijf ongetwijfeld extra bijzonder. In Het Neerhuis heeft u beschikking over een begane grond en eerste verdieping met luxe apparatuur en meubilair. Dit is een ideale accommodatie voor meerdere personen. Indien u in de buurt bent met een klein gezelschap of uw gezin, is overnachten in Het Neerhuis een uitstekende keuze.

Bekijk het Neerhuis

Extra informatie

Wilt u uniek overnachten in Brabant bij Het Witte Kasteel, dan kunt u gerust door onze tuinen wandelen. Ook is er de gelegenheid om gratis te parkeren en kunt u gratis gebruikmaken van onze Wifi. Zowel huisdieren als binnen roken zijn helaas niet toegestaan in onze accommodaties.

Uniek overnachten in Brabant? Boek meteen uw accommodatie

Wilt u overnachten in ons hotel in Kaatsheuvel of omgeving? Boek meteen uw accommodatie bij Het Witte Kasteel. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via (0416) 85 88 58. U kunt tevens mailen naar info@hetwittekasteel.nl. Kiest u voor uniek overnachten in Brabant op ons prachtige kasteel, dan beleeft u een sprookjesachtige overnachting.