Kasteel trouwlocatie

Een kasteel trouwlocatie gezocht? Trouw op Het Witte Kasteel

Een kasteel trouwlocatie gezocht voor uw grote dag? Dan kunt u het beste voor Het Witte Kasteel in Loon op Zand kiezen. Deze prachtige locatie is zeer geschikt voor ieder die altijd al een sprookjeshuwelijk wilde hebben. Hier worden dromen werkelijkheid. Wij zijn een van de meest romantische trouwlocaties van Nederland en tevens officieel erkend als trouwlocatie door de Gemeente Loon op Zand. Wist u dat dit kasteel in vroegere tijden al werd bezocht door Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV? De koninklijke en rustige uitstraling van het kasteel, geeft deze een geheel eigen sfeer. Het kasteel beschikt over diverse prachtige ruimtes en bijgebouwen en een groot landgoed van vier hectare met de mooiste tuinen. U kunt uw huwelijksdag dan ook op diverse manieren inrichten. Kies voor een ceremonie in de kasteeltuin, breng met uw gezelschap in de trouwzaal een toost uit of kies voor een diner op onze binnenplaats. Uw huwelijksdag onvergetelijk maken, dat is altijd ons doel. Kies voor kasteel trouwlocatie Het Witte Kasteel en vraag meteen een offerte aan of lees verder voor informatie over de mogelijkheden.

Alles op een locatie voor uw huwelijksfeest

Als u alles op een kasteel trouwlocatie wenst, kunt u het beste kiezen voor Het Witte Kasteel. Uw gehele bruiloft kunt u laten plaatsvinden op onze locatie. Zo kunt u ervoor kiezen de dag te beginnen met een kerkelijke inzegening of romantische ceremonie op loopafstand, om vervolgens over te gaan naar een toost, receptie of uitgebreid diner in ons kasteel. Dit wordt geheel verzorgd door onze cateraars, waarbij wij samenwerken met By Nathalie en Cookaholics. Vervolgens kunt u de dag ook afsluiten met een sfeervol avondfeest. Wilt u graag overnachten op een van de mooiste trouwlocaties? Dit behoort tevens tot de mogelijkheden. U kunt overnachten in bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. U kunt uw dag zo ontspannen afsluiten. En wist u dat u bij ons ook korting krijgt op de offerte als u van maandag t/m donderdag trouwt?

De weddingplanner: uw huwelijksdag compleet geregeld

Wilt u uw huwelijksdag op onze kasteel trouwlocatie compleet geregeld hebben? Dan kunt u bij ons tevens kiezen voor een weddingplanner. Wij hebben meerdere weddingplanners in dienst, die u graag ontzorgen omtrent alle voorbereidingen op de locatie voor uw huwelijksfeest. Wij raden het altijd aan op tijd contact op te nemen met onze weddingplanners, zodat de voorbereidingen zo goed mogelijk kunnen plaatsvinden. Wenst u een stylist? Dan verzorgen onze stylisten graag de aankleding van uw huwelijksdag. Kortom, uw bruiloft kunnen wij van A tot Z verzorgen, waarbij u heerlijk ontspannen alles los kunt laten.

Kies voor kasteel trouwlocatie Het Witte Kasteel

Kies voor een van de meest romantische trouwlocaties en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U kunt telefonisch contact opnemen met Het Witte Kasteel via (0416) 85 88 58 of stuur een mail via info@hetwittekasteel.nl. Bij Kasteel trouwlocatie Het Witte Kasteel is een onvergetelijke bruiloft u gegarandeerd!