Kasteel trouwlocatie

Zoekt u een kasteel trouwlocatie? Kies voor Het Witte Kasteel

Zoekt u een kasteel trouwlocatie? Dan kunt u het beste voor Het Witte Kasteel in Loon op Zand kiezen. Deze prachtige locatie is zeer geschikt voor ieder die altijd al een sprookjeshuwelijk wilde hebben. Hier worden dromen werkelijkheid. Het historische kasteel is officieel erkend als trouwlocatie door de Gemeente Loon op Zand. Wist u dat dit kasteel in vroegere tijden al werd bezocht door Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV? De koninklijke en rustige uitstraling van het kasteel, geeft deze een geheel eigen sfeer. Het kasteel beschikt over diverse prachtige ruimtes en bijgebouwen en een groot landgoed van vier hectare met de mooiste tuinen. U kunt uw huwelijksdag dan ook op diverse manieren inrichten. Kies voor een ceremonie in de kasteeltuin, breng met uw gezelschap in de trouwzaal een toost uit of kies voor een diner op onze binnenplaats. Uw huwelijksdag onvergetelijk maken, dat is altijd ons doel. Kies voor kasteel trouwlocatie Het Witte Kasteel en vraag meteen een offerte aan of lees verder voor informatie over de mogelijkheden.

Alles op een kasteel trouwlocatie

Als u alles op een kasteel trouwlocatie wenst, kunt u het beste kiezen voor Het Witte Kasteel. Uw gehele bruiloft kunt u laten plaatsvinden op onze locatie. Zo kunt u ervoor kiezen de dag te beginnen met een kerkelijke inzegening of romantische ceremonie op loopafstand, om vervolgens over te gaan naar een toost, receptie of uitgebreid diner in ons kasteel. Dit wordt geheel verzorgd door onze cateraars, waarbij wij samenwerken met Cookaholics en By Nathalie. Vervolgens kunt u de dag ook afsluiten met een sfeervol avondfeest. Wilt u graag overnachten op ons landgoed? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt overnachten in één van onze bijgebouwen, de bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. U kunt uw dag zo ontspannen afsluiten. En wist u dat u bij ons ook korting krijgt op de offerte als u van maandag t/m donderdag trouwt?

De weddingplanner: uw huwelijksdag compleet geregeld

Wilt u uw huwelijksdag op onze kasteel trouwlocatie compleet geregeld hebben? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor een weddingplanner. Wij hebben meerdere weddingplanners in dienst, die u graag ontzorgen van alle voorbereidingen voor de huwelijksdag. Wij raden het altijd aan op tijd contact op te nemen met onze weddingplanners, zodat de voorbereidingen zo goed mogelijk kunnen plaatsvinden. Wenst u een stylist? Dan verzorgen onze stylisten graag de aankleding van uw huwelijksdag. Kortom, uw bruiloft kunnen wij van A tot Z verzorgen, waarbij u heerlijk ontspannen alles los kunt laten.

Kies voor kasteel trouwlocatie Het Witte Kasteel

Kies voor de mooiste kasteel trouwlocatie van Nederland en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. U kunt telefonisch contact opnemen met Het Witte Kasteel via (0416) 85 88 58 of stuur een mail naar info@hetwittekasteel.nl. Bij Het Witte Kasteel is een onvergetelijke bruiloft u gegarandeerd!