Vergaderruimten

Zoekt u vergaderruimten om een inspirerende vergadering in te houden? Het Witte Kasteel is de beste optie en biedt u en uw gezelschap een unieke ervaring. Onze locatie biedt u de meest uiteenlopende mogelijkheden. Niet alleen voor vergaderingen, maar ook voor lezingen, congressen en diverse vieringen. Het Witte Kasteel is eeuwenoud en bestaat sinds 1387. Het werd al bezocht door Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV. Vergaderen krijgt in ons prachtige kasteel dan ook een geheel andere dimensie. Doordat het kasteel een rustige en luxueuze uitstraling heeft, waant u zich al snel in een andere wereld. En wilt u even pauze nemen van de vergadering, dan kunt u ook met uw gezelschap een wandeling maken op ons landgoed van ruim 4 hectare. Boek meteen een van onze vergaderruimten of lees verder voor meer informatie over het huren van een vergaderzaal in Het Witte Kasteel.

Onze vergader opties

Wilt u vergaderruimten huren in Het Witte Kasteel, dan profiteert u bij ons van de meest unieke ervaring. U ervaart onze oprechte gastvrijheid, bent verzekerd van gemak en een positieve sfeer. In onze vergaderruimte is het mogelijk in alle rust te vergaderen. Ook kunnen wij u en uw gezelschap van de lekkerste culinaire hapjes voorzien. Dit komt doordat wij samenwerken met diverse culinaire partners. Daarnaast hebben wij nog een aantal mooie extra’s te bieden, zoals workshops in onze kruidentuin, een rondleiding door ons kasteel en andere inspirerende activiteiten. Een vergaderzaal huren bij ons brengt daardoor op verschillende vlakken extra inspiratie.

Ontdek ons landgoed

Naast vergaderruimten hebben wij ook een prachtig landgoed van ruim 4 hectare waar u fijn kunt wandelen met uw gezelschap. Loop tijdens de pauze met uw gezelschap langs onze kasteeltuin, moestuin en kruidentuin of ga hier lunchen. Aanschouw onze verdedigingswallen of bezoek onze boomgaard met verschillende soorten fruitbomen. Door uw vergadering aan te vullen of af te sluiten met een fijne wandeling maakt u de ervaring op Het Witte Kasteel pas echt compleet.

Kies voor onze vergaderruimten

Meteen een van onze vergaderruimten boeken? Met onze vergaderruimte heeft u altijd een inspirerende plek voor uw vergadering. Maak nu een afspraak om uw gewenste datum vast te zetten. Wij kunnen u uiteraard ook eerst vrijblijvend rondleiden. Vul nu ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via (0416) 85 88 58. U kunt ook mailen naar info@hetwittekasteel.nl. Kies voor vergaderen bij Het Witte Kasteel en ga voor een unieke vergadering op de meest bijzondere locatie.