Trouwlocatie Brabant

De mooiste trouwlocatie in Brabant? Trouw in Het Witte Kasteel in Loon op Zand

Zoekt u de mooiste trouwlocatie in Brabant? Trouw in Het Witte Kasteel in Loon op Zand.
Het Witte Kasteel is een van de mooiste trouwlocaties in Brabant en perfect voor het sprookjeshuwelijk dat u altijd al voor ogen had. Ons kasteel is een officieel erkende trouwlocatie van de gemeente Loon op Zand. Ons prachtige kasteel is in 1387 gebouwd. Zelfs Zonnekoning Lodewijk XIV en Napoleon verbleven ooit in Het Witte Kasteel. De koninklijke en rustige uitstraling van ons kasteel, maakt dit tot een unieke trouwlocatie voor uw bruiloft. Wij beschikken over vele sfeervolle ruimtes, een landgoed van ruim vier hectare groot, fraaie tuinen en prachtige bijgebouwen. Hierdoor heeft u dan ook vele opties voor het inrichten van uw huwelijksdag. Zo kunt u kiezen voor een ceremonie in onze mooie kasteeltuin, een toost in onze royale trouwzaal of een diner op onze knusse binnenplaats. Wij staan voor u klaar om u de mooiste huwelijksdag van uw leven te bezorgen. Boek meteen onze trouwlocatie in Brabant of lees verder voor meer informatie.

Alles wat u wenst op één locatie

Op onze trouwlocatie in Brabant kunt u uw gehele huwelijksdag laten plaatsvinden. U begint uw dag met een kerkelijke inzegening of romantische ceremonie op loopafstand. Op een geschikt moment kunnen er trouwfoto’s op locatie gemaakt worden. Vervolgens kunt u kiezen voor een heerlijk diner, een receptie of een toost op ons kasteel. Dit wordt geheel door onze professionele cateraars verzorgd. Hiervoor werken wij samen met By Nathalie en Cookaholics. Wilt u de dag in stijl afsluiten met een sfeervol avondfeest? Ook dat is mogelijk! Wij zijn bovendien een van de beste trouwlocaties in Brabant voor overnachtingen. U kunt overnachten in bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. De kers op de taart van uw huwelijksdag! En wanneer u op maandag t/m donderdag wilt trouwen op een van de mooiste trouwlocaties van Brabant, krijgt u een aantrekkelijke korting op de offerte.

Hulp nodig? Onze weddingplanner helpt u graag

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw huwelijksdag? Het Witte Kasteel heeft op de trouwlocatie in Brabant verschillende weddingplanners in dienst die u graag helpen bij het organiseren van uw bruiloft. Wanneer u een supermooie dag zonder zorgen wenst, kunt u het beste tijdig onze weddingplanner inschakelen. Ook hebben wij stylisten in dienst, die mee kunnen denken omtrent de aankleding van uw bruiloft. Zo wordt uw huwelijksdag van A tot Z geregeld en heeft u gegarandeerd de mooiste dag van uw leven op een van de mooiste trouwlocaties in Brabant.

Boek onze trouwlocatie in Brabant en vraag een offerte aan

Uw bruiloft op een van de beste trouwlocaties in Brabant organiseren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken via (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Wij horen graag wat wij kunnen betekenen voor de mooiste dag van uw leven. Op onze trouwlocatie in Brabant zal uw huwelijksdag een dag worden om nooit te vergeten.