Trouwlocatie Brabant

De mooiste trouwlocatie in Brabant? Dat is Het Witte Kasteel in Loon op Zand

De mooiste trouwlocatie in Brabant gezocht? Kom trouwen in Het Witte Kasteel in Loon op Zand. Wanneer u altijd al een sprookjeshuwelijk heeft gewenst, is dit de plek om uw dromen te laten uitkomen. Wij zijn een officieel erkende trouwlocatie van de gemeente Loon op Zand en zelfs een van de mooiste trouwlocaties van Brabant. Ons historische kasteel is gebouwd in 1387. Zo hebben zelfs de Zonnekoning Lodewijk XIV en Napoleon hier ooit verbleven. De rustige en koninklijke uitstraling van het kasteel, maakt dit tot een unieke trouwlocatie. Met onze diverse sfeervolle ruimtes, prachtige bijgebouwen en een landgoed van ruim vier hectare groot met fraaie tuinen, heeft u uiteenlopende mogelijkheden om uw huwelijksdag in te richten. Zo kunt u de ceremonie in onze prachtige kasteeltuin laten plaatsvinden, een toost uitbrengen in onze royale trouwzaal of uw diner op de knusse binnenplaats houden. Wij maken van uw huwelijksdag graag de mooiste dag van uw leven. Boek meteen onze trouwlocatie in Brabant of lees verder voor meer informatie.

Alles wat u wenst op één locatie

Op onze trouwlocatie in Brabant kunt u uw gehele huwelijksdag laten plaatsvinden. U start de dag met een kerkelijke inzegening of romantische ceremonie op loopafstand en kunt vervolgens een toost, receptie of heerlijk diner laten plaatsvinden op het landgoed van Het Witte Kasteel. Dit wordt geheel verzorgd door onze cateraars. Wij werken samen met Cookaholics en By Nathalie. Ook kunt u de dag in stijl afsluiten met een sfeervol avondfeest. Wilt u op ons landgoed overnachten? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt overnachten in één van onze bijgebouwen, de bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. Dat is pas echt de kers op de taart van een mooie huwelijksdag. En wanneer u wilt trouwen op een van de mooiste trouwlocaties van Brabant op maandag t/m donderdag, kunt u ook nog eens rekenen op een aantrekkelijke korting op de offerte.

Hulp nodig? Onze weddingplanner helpt u graag

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw huwelijksdag? Het Witte Kasteel heeft op de trouwlocatie in Brabant verschillende weddingplanners in dienst die u graag helpen bij het organiseren van uw bruiloft. Wanneer u een supermooie dag zonder zorgen wenst, kunt u het beste tijdig onze weddingplanner inschakelen. Ook hebben wij stylisten in dienst, die mee kunnen denken omtrent de aankleding van uw bruiloft.  Zo wordt uw huwelijksdag van A tot Z geregeld en heeft u gegarandeerd de mooiste dag van uw leven.

Kiest u voor onze trouwlocatie in Brabant? Vraag nu een offerte aan

Onder de trouwlocaties in Brabant kiezen voor het Witte Kasteel? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken via (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Wij horen graag wat wij kunnen betekenen voor de mooiste dag van uw leven. Op onze trouwlocatie in Brabant zal uw huwelijksdag een dag worden om nooit te vergeten.