Trouwlocatie kasteel

Trouwlocatie op een kasteel gezocht? Het Witte Kasteel is adembenemend

Dit mooie historische kasteel is gesitueerd in Loon op Zand en is tevens door deze gemeente erkend als officiële trouwlocatie. Wanneer u altijd al een sprookjeshuwelijk voor ogen had, is ons kasteel de plek waar uw dromen uit zullen komen. Dit eeuwenoude kasteel is gebouwd in 1387. Wat er tevens zo bijzonder is aan deze plek, is dat Napoleon en Zonnekoning XIV hier ook hebben verbleven. De royale en rustige uitstraling van het kasteel maken dat u zich in een andere dimensie lijkt te bevinden. Het Witte Kasteel heeft verschillende ruimtes en bijgebouwen, maar ook ook een landgoed van vier hectare. Er zijn dan ook diverse mogelijkheden bij ons omtrent het inrichten van uw huwelijksdag. U kunt kiezen voor een ceremonie in onze kasteeltuinen, dineren op de sfeervolle binnenplaats of een receptie in onze trouwzaal. Ons doel is altijd u een onvergetelijke dag te bezorgen op een van de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant. Boek ons trouwlocatie kasteel direct of lees verder voor meer informatie.

Uw trouwdag op één locatie

U kunt op ons trouwlocatie kasteel uw huwelijksdag op een locatie laten plaatsvinden. Hier bieden wij diverse mogelijkheden toe. Denk aan een romantische ceremonie of kerkelijke inzegening op loopafstand, waarop u vervolgens komt toosten, dineren of een receptie houdt voor uw gezelschap in ons kasteel. Wij hebben diverse cateraars die u culinaire lekkernijen kunnen voorschotelen. Denk hierbij aan By Nathalie en Cookaholics. Vervolgens kunt u uw avond een spetterende afsluiting geven op een van de mooiste trouwlocaties van Noord-Brabant met een avondfeest. Ook overnachten in het kasteel is mogelijk. Zo bieden wij onze prachtige bruidssuite Het Neerhuis aan en Het Theehuis. Wilt u graag doordeweeks trouwen? Van maandag t/m donderdag krijgt u een mooie korting op de offerte.

Een geheel verzorgde huwelijksdag?

Wilt u een geheel verzorgde huwelijksdag? Indien u voor ons trouwlocatie kasteel kiest, is het tevens mogelijk onze weddingplanners in te schakelen. Wij hebben verschillende weddingplanners in dienst die uw huwelijksdag tot in de puntjes kunnen realiseren. Wel raden wij aan op tijd contact op te nemen met de weddingplanners, zodat wij uw grote dag zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Ook een stylist inhuren behoort tot de mogelijkheden. Onze stylisten helpen u graag bij een prachtige aankleding van uw huwelijksdag. Kiest u voor een van de beste trouwlocaties van Noord-Brabant, dan ontzorgen wij u indien gewenst van A tot Z.

Boek ons trouwlocatie kasteel

Boek onze kasteel trouwlocatie voor uw huwelijksdag en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Het Witte Kasteel. U kunt ook een afspraak met ons maken, zodat wij u een indruk kunnen geven van onze locatie. Vul ons contactformulier in of bel ons via (0416) 85 88 58. U kunt ook mailen via info@hetwittekasteel.nl. Op ons trouwlocatie kasteel zal u de mooiste herinneringen creëren.