Trouwen Brabant

Trouwen in Brabant? Dat doet u bij Het Witte Kasteel

Trouwen in Brabant? Dat doet u bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand natuurlijk. Als u altijd al droomde van een sprookjeshuwelijk, komen al uw dromen uit op deze locatie. De Gemeente Loon op Zand heeft deze locatie officieel erkend als trouwlocatie. In dit historische kasteel kwamen al beroemde figuren over de vloer, waaronder Zonnekoning Lodewijk XIV en Napoleon. De rustige en royale uitstraling geeft het kasteel een unieke aanblik. Het Witte Kasteel heeft vele verschillende ruimtes en bijgebouwen en ook een groot landgoed van vier hectare met prachtige tuinen. Het is dan ook mogelijk uw huwelijksdag in het kasteel op verschillende manieren in te richten. Denk aan een ceremonie in onze kasteeltuin, het uitbrengen van een toost in de trouwzaal of een uitgebreid diner op de binnenplaats. Onze doelstelling is altijd u een onvergetelijke dag bezorgen. Kies ervoor om te trouwen in Brabant bij Het Witte Kasteel en vraag direct een offerte aan of lees verder voor meer informatie.

Wat u maar wenst op één locatie

Als u wilt trouwen in Brabant, dan kunt u bij Het Witte Kasteel uw gehele huwelijksdag op slechts één locatie laten plaatsvinden. Wel zo makkelijk en nog leuk ook. U begint met de romantische ceremonie of kerkelijke inzegening op loopafstand en gaat vervolgens over naar de receptie, de toost of het diner. Onze cateraars kunnen dit in het kasteel compleet voor u verzorgen. Wij werken samen met Cookaholics en By Nathalie. Sluit uw feest af met een gezellig avondfeest voor de kers op de taart. Heeft u de wens te overnachten op ons landgoed? Dan kunt u overnachten in één van onze bijgebouwen, in onze speciale bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. Zo sluit u uw dag op de mooiste manier af. Ook krijgt u bij ons een aantrekkelijke korting als u op maandag t/m donderdag besluit te trouwen.

Uw huwelijksdag laten organiseren? Kies voor onze weddingplanner

Wilt u uw huwelijksdag geheel laten organiseren als u gaat trouwen in Brabant? Maak dan de keuze voor onze weddingplanner. Wij hebben diverse weddingplanners in dienst die u graag ontzorgen en complete ondersteuning bieden bij de voorbereidingen van uw grote dag. Neem altijd op tijd contact op met onze weddingplanners, zodat wij de bruiloft zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Ook als u een stylist wenst, kunnen wij de aankleding van uw bruiloft op ons nemen. Met andere woorden, wij kunnen ervoor zorgen dat u van A tot Z ontzorgd wordt, waarbij u compleet ontspannen naar uw grote dag toeleeft.

Trouwen in Brabant? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Trouwen in Brabant bij Het Witte Kasteel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u doen door ons te bellen via (0416) 85 88 58 of een mail te sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Wij horen graag wat wij voor u kunnen doen. Trouwen in Brabant bij Het Witte Kasteel levert u een herinnering op die u nooit meer zal vergeten.