Evenementenlocatie Brabant

Een evenementenlocatie in Brabant gezocht? Het Witte Kasteel natuurlijk!

Een evenementenlocatie in Brabant gezocht? Dan kiest u natuurlijk voor Het Witte Kasteel. Dit kasteel is al eeuwenoud en werd gebouwd in 1387. Zelfs Napoleon en Zonnekoning XIV zagen de charme van Het Witte Kasteel en verbleven hier al. Ons kasteel biedt de meest uiteenlopende mogelijkheden om uw event tot een groot succes te maken en een dag te creƫren om nooit te vergeten. In het kasteel zelf kunnen we 120 personen ruimte bieden. Echter kunt u ook de binnenplaats gebruiken om meer gasten te ontvangen. Wat dacht u van een groots event in de gewelven van het kasteel, in onze mooie kasteeltuinen of een event in het Koetshuis? En dat is slechts een greep uit onze mogelijkheden. Boek vandaag nog onze evenementenlocatie in Brabant of lees verder voor meer informatie over onze diverse opties.

Uw event in Het Koetshuis

Op onze evenementenlocatie in Brabant kunt u niet alleen uw event in Het Witte Kasteel houden, maar tevens in Het Koetshuis. In Het Koetshuis kunt u uw event zowel binnen- als buitenhouden. Hier is plek voor maximaal 110 personen. Wanneer u uw event in Het Koetshuis zelf organiseert, zijn hier maximaal 60 personen toegestaan. Wanneer het weer mooi is, kunt u ook de keuze maken het event gedeeltelijk buiten te houden. Houd er echter rekening mee dat er enkel achtergrondmuziek gedraaid mag worden.

Wij zorgen voor een geslaagd event

Wij weten exact hoe wij op onze evenementenlocatie in Brabant de zintuigen van uw gasten volop kunnen prikkelen om zo te zorgen voor de perfecte uitvoering. Niet alleen de juiste locatie is belangrijk voor een geslaagd event. De muziek moet ook passen en het lekkerste eten en drinken dient te worden geserveerd. Ook oprechte gastvrijheid mag niet ontbreken. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen in de organisatie van uw event. Ook kunnen wij u, als u dit wenst, van A tot Z ontzorgen. Vraag ons gerust om meer informatie.

Boek onze evenementenlocatie in Brabant

Boek snel onze evenementenlocatie via ons contactformulier of maak een afspraak om onze prachtige ruimtes te bekijken, zodat u hier een goede indruk van krijgt. Neem telefonisch contact op via (0416) 85 88 58 of stuur een mail naar info@hetwittekasteel.nl. Wij zijn u graag van dienst. Bij onze evenementenlocatie in Brabant is een geslaagd event u altijd gegarandeerd.