Trouwlocaties Noord-Brabant

Trouwlocaties in Noord-Brabant gezocht? Het Witte Kasteel uiteraard

Trouwlocaties in Noord-Brabant gezocht? Dan kiest u uiteraard voor Het Witte Kasteel.
Dit prachtige kasteel ligt in Loon op Zand en is de geschikte locatie voor koppels die dromen van een echt sprookjeshuwelijk. Op Het Witte Kasteel komen al uw dromen uit. Onze trouwlocatie in Noord-Brabant is officieel erkend door de gemeente Loon op Zand. In dit historische kasteel, wat gebouwd is in 1387, kwamen o.a. Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV al over de vloer. Niet alleen heeft dit kasteel een koninklijke uitstraling, het is tevens zeer sfeervol. Denk aan diverse mooie ruimtes en bijgebouwen en een landgoed van wel vier hectare groot met prachtige bloemen en planten. Wilt u trouwen in Brabant, dan kunt u uw huwelijk bij ons op verschillende manieren invullen. Kies voor een toost in onze royale trouwzaal, laat de ceremonie plaatsvinden in onze kasteeltuin of dineer op onze binnenplaats. Het Witte Kasteel heeft altijd de doelstelling om u een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen. Of u nu kiest voor een unieke trouwlocatie of een intieme trouwlocatie in Brabant. Boek snel een van de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant of lees meer over onze mogelijkheden.

Uw huwelijksdag op onze trouwlocatie in Noord-Brabant

Onder de diverse trouwlocaties in Noord-Brabant is Het Witte Kasteel de locatie waar u uw gehele huwelijksdag kunt laten plaatsvinden. U start de huwelijksdag met een kerkelijke inzegening of romantische ceremonie en brengt daarna een toost uit, houdt uw receptie op ons kasteel of gaat heerlijk bij ons dineren. Onze cateraars kunnen een compleet verzorgd menu voor u samenstellen. Wij werken samen met ByNathalie en Cookaholics. Mocht u de avond willen afsluiten op de dansvloer, dan kunt u ook kiezen voor een avondfeest op onze unieke locatie. Tevens is het mogelijk om te overnachten in ons kasteel in bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. Na uw huwelijksdag kunt u hier heerlijk ontspannen. Wilt u trouwen in Brabant voor de scherpste prijs? Indien u trouwt van maandag t/m donderdag, profiteert u altijd van korting.

Zet ook onze weddingplanner in

Wilt u een geheel verzorgd trouwen in Brabant zonder ergens naar om te hoeven kijken? Zet dan de weddingplanner van Het Witte Kasteel in. Wij hebben verschillende weddingplanners in dienst die u graag ontzorgen voor en tijdens de mooiste dag van uw leven. Het beste kunt u tijdig contact opnemen met onze weddingplanners. Wilt u een stylist inschakelen? Dat is tevens mogelijk bij Het Witte Kasteel. Wij regelen alles van A tot Z, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Boek nu een van de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Kies voor een van de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant en laat uw huwelijksdag plaatsvinden in Het Witte Kasteel. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan door contact op te nemen via (0416) 85 88 58 of stuur een mail naar info@hetwittekasteel.nl. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Kiest u voor onze trouwlocatie in Noord-Brabant, dan gaat u ongetwijfeld een onvergetelijke huwelijksdag tegemoet op een van de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant.