Intieme trouwlocaties Brabant

Zoekt u intieme trouwlocaties in Brabant? Kies ook voor Het Witte Kasteel

Zoekt u intieme trouwlocaties in Brabant? Kies ook voor Het Witte Kasteel. Dit historische kasteel is gelegen in de Gemeente Loon op Zand en is hierdoor erkend als officiële trouwlocatie. Als u het liefst een sprookjeshuwelijk heeft, is Het Witte Kasteel de plek waar al uw dromen uit zullen komen. In dit kasteel kwamen Napoleon en Zonnekoning XIV zelfs over de vloer. Het kasteel heeft een royale en rustige uitstraling, wat het er aangenaam vertoeven maakt. Zo beschikt het over verschillende ruimtes, bijgebouwen en een prachtig ruim landgoed van vier hectare. Het is bij ons mogelijk uw grote dag op uiteenlopende manieren in te richten. Denk aan het houden van de ceremonie in de kasteeltuin, de toost uitbrengen in onze vorstelijke trouwzaal of een diner op onze gezellige binnenplaats. U een onvergetelijke dag bezorgen is altijd onze doelstelling. Boek snel een van de meest intieme trouwlocaties in Brabant of lees verder voor de mogelijkheden.

Uw grote dag op één locatie

Als u naar intieme trouwlocaties in Brabant op zoek bent, is het goed om te weten dat u uw gehele huwelijksdag, in intieme setting, op ons kasteel kunt laten plaatsvinden. Zo kunt u kiezen voor een uitgebreid programma, zoals een ceremonie of kerkelijke inzegening op loopafstand en vervolgens een receptie, toost of diner in het kasteel. Onze cateraars bereiden de lekkerste hapjes en drankjes. Hiervoor werken wij samen met Cookaholics en By Nathalie. Of sluit uw avond in stijl af met een groots avondfeest. Wenst u te overnachten op ons landgoed overnachten? Dan kunt u kiezen voor een overnachting in één van onze bijgebouwen, in onze bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. Dat is pas een mooi einde van uw grote dag. Mocht u op maandag t/m donderdag willen trouwen, dan kunt u ook rekenen op korting op de offerte.

Een weddingplanner inzetten?

Wilt u een weddingplanner inzetten? Wat ons tot een van de meest intieme locaties van Brabant maakt, is dat u bij ons een weddingplanner kunt inzetten die rekening houdt met de gewenste intieme setting. Wij beschikken over diverse weddingplanners die u geheel kunnen ontzorgen voorafgaand en tijdens uw mooiste dag. Neem wel tijdig contact op met onze weddingplanners, zodat we kunnen zorgen voor de juiste voorbereidingen. Ook als u een stylist wenst, hebben wij verschillende stylisten die u van dienst kunnen zijn bij de aankleding van de huwelijksdag. Zo kunnen wij u van A tot Z ontzorgen en hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Trouw op een van de meest intieme trouwlocaties in Brabant

Wilt u trouwen op een van de meest intieme trouwlocaties in Brabant? Vraag dan vandaag nog uw offerte aan bij Het Witte Kasteel. Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen via (0416) 85 88 58 of een mail te sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Trouwt u op een van de meest intieme trouwlocaties zoals ons kasteel, dan wordt uw grote dag een dag om nooit meer te vergeten.