Binnenlocatie fotoshoot

Zoekt u een binnenlocatie voor uw fotoshoot? Kies voor Het Witte Kasteel. Op ons prachtige kasteel kunt u de mooiste beelden en reportages schieten. Ons kasteel is historisch, karakteristiek en beschikt over diverse mooie bijgebouwen en grote tuinen. Dit maakt ons kasteel tot een bijzondere binnenlocatie voor uw fotoshoot.

Wij zijn tevens een unieke trouwlocatie en beschikken over diverse vergaderruimten waar ook zeker een mooie foto geschoten kan worden. U zult zowel binnen als buiten het gevoel hebben op een speciale plek te zijn. Niet voor niets kozen in vroegere tijden zowel Napoleon als Zonnekoning Lodewijk XIV ervoor om op ons kasteel te verblijven. U kunt bij ons de keuze maken uit een fotoshoot zonder huwelijksfeest of fotoshoot met huwelijksfeest. Daarbij kunt u ervoor kiezen om de hele dag op ons romantische kasteel te laten verzorgen. Ook voor uw zakelijke fotoreportage kunt u natuurlijk onze locatie als achtergrond laten fungeren.

Fotoreportage met huwelijksfeest

Als u een binnenlocatie voor uw fotoshoot inclusief trouwfeest zoekt, bent u bij Het Witte Kasteel aan het juiste adres. Wij bieden diverse mogelijkheden om deze bijzondere dag te vereeuwigen middels een fotoreportage. Is dit voorafgaand aan of tijdens uw huwelijk, dan wordt hier geen vergoeding voor gevraagd door ons. Doet u dit echter meer dan 2 uur voor aanvang van uw huwelijksdag, dan vragen wij wel een vergoeding. Het maken van fotoreportages op ons kasteel is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Neem gerust contact op om het tijdstip van de fotoshoot met ons te overleggen.

Fotoreportage zonder huwelijksfeest

U kunt onze binnenlocatie voor uw fotoshoot ook gebruiken als u een zakelijke of reguliere fotoshoot wilt laten plaatsvinden. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Deze shoot is exclusief fotograaf. Het is van groot belang vooraf te reserveren, omdat er regelmatig evenementen in het kasteel plaatsvinden. Het is dan niet mogelijk om een fotoshoot in te plannen. Wij bevestigen de reservering enkele dagen voorafgaand aan de fotoshoot definitief. Een fotoreportage zonder huwelijksfeest is mogelijk van maandag tot en met zaterdag.

Boek onze binnenlocatie voor uw fotoshoot

Enthousiast geworden over onze locatie voor uw foto’s? Neem snel contact op zodat u zeker weet dat u op uw gewenste datum bij onze prachtige locatie terechtkunt. U kunt hiervoor ons contactformulier invullen, maar ook telefonisch contact met ons opnemen. Dit doet u via (0416) 85 88 58. Verder kunt u mailen naar info@hetwittekasteel.nl. Mocht u vragen hebben, schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van de gewenste informatie.