Mooie trouwlocaties

Mooie trouwlocaties gezocht? Trouw in Het Witte Kasteel

Zoek je mooie trouwlocaties? Een van de mooiste trouwlocaties van Nederland is Het Witte Kasteel, gelegen in Loon op Zand. Voor wie altijd al een sprookjeshuwelijk wilde hebben, is dit de plek waar al uw dromen uitkomen. Het Witte Kasteel is een officieel erkende trouwlocatie van de gemeente Loon op Zand en zeer geschikt voor bruiloften. Dit historische kasteel is in 1387 gebouwd. Zowel Napoleon als Zonnekoning Lodewijk XIV hebben hier eens verbleven. Dit unieke kasteel heeft een sfeervolle en koninklijke uitstraling. Zo heeft het kasteel verschillende ruimtes, bijgebouwen en een uitgestrekt landgoed van vier hectare groot met prachtige tuinen. U kunt uw huwelijksdag dan ook op de meest uiteenlopende manieren laten plaatsvinden. Kies voor een ceremonie in de mooie kasteeltuin, een toost in de vorstelijke trouwzaal, een diner op de mooie binnenplaats en/of en fotoshoot op locatie. Bij Het Witte Kasteel is ons doel altijd om u de mooiste huwelijksdag van uw leven te bezorgen. Boek meteen een van de mooiste trouwlocaties of lees verder voor meer informatie.

Diverse mogelijkheden op één locatie

Zoekt u mooie trouwlocaties, dan is het goed om te weten dat u bij Het Witte Kasteel uw gehele huwelijksdag kunt laten plaatsvinden. U begint de dag met een romantische ceremonie of kerkelijke inzegening en brengt vervolgens uw toost uit, houdt uw receptie of organiseert een diner in het kasteel. Onze cateraars kunnen dit geheel verzorgen. Zo werken wij samen met By Nathalie en Cookaholics. Wilt u de dag op de dansvloer afsluiten? Kies dan voor een gezellig avondfeest. Ook overnachten in een van de mooiste trouwlocaties van Nederland is zeker mogelijk. Zo kunt u overnachten in bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. Hier kunt u heerlijk nagenieten van uw huwelijksdag. En zoekt u een van de mooiste trouwlocaties waar u ook nog eens korting krijgt? Als u op maandag t/m donderdag trouwt, krijgt u een unieke korting van ons op onze kasteel trouwlocatie.

Onze weddingplanner, voor als u geheel ontzorgd wilt worden

Wilt u geheel ontzorgd worden tijdens uw huwelijksdag? Dan kunt u ook een weddingplanner van Het Witte Kasteel inzetten. Wij hebben diverse weddingplanners in dienst die u graag van dienst zijn bij de organisatie van uw bruiloft. Neem echter tijdig contact op met onze weddingplanner, zodat wij alles tot in de puntjes kunnen regelen. Tevens kunt u onze stylisten inschakelen voor de aankleding van uw huwelijksdag. Zo regelen wij alles van A tot Z en hoeft u nergens meer naar om te kijken. Dat is het grootste voordeel van een van de mooiste trouwlocaties van Nederland.

Mooie trouwlocaties? Kies voor Het Witte Kasteel

Kies voor een van de mooiste trouwlocaties en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Het Witte Kasteel. U kunt contact met ons opnemen via (0416) 85 88 58 of ons een mail sturen middels info@hetwittekasteel.nl. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Maakt u de keuze voor een van de mooiste trouwlocaties van Nederland, dan wordt uw grote dag werkelijk onvergetelijk.