Overnachten omgeving Efteling

Overnachten omgeving Efteling? Kom overnachten op het landgoed van Het Witte Kasteel

Overnachten in omgeving Efteling? Kom overnachten op het landgoed van Het Witte Kasteel. Deze unieke locatie ligt in een mooie omgeving en beschikt over luxe faciliteiten. Ons landgoed beschikt over twee unieke accommodaties, waaronder Het Theehuis en Het Neerhuis. Laat u verleiden door onze mooie, unieke en historische vakantiewoningen. Het Witte Kasteel beschikt over diverse bijgebouwen en prachtige tuinen. Zowel binnen als buiten zal u een aangename sfeer ervaren. Hierdoor voelt het alsof u op een speciale plek verblijft. En dat is ook zo. Tijdens uw overnachting op ons landgoed beleeft u een bijzondere en unieke ervaring. Zelfs Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV verbleven al in ons prachtige kasteel. Dat wilt u toch ook? Ga voor overnachten in omgeving Efteling bij Het Witte Kasteel en neem direct contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Het Theehuis

Wilt u overnachten in de omgeving van de Efteling, dan is Het Theehuis zeker een aanrader. Het Theehuis werd in het verleden oorspronkelijk door de Freule van het kasteel gebruik als tuinhuisje. Hier dronk ze thee en genoot ze van de serene rust in de kasteeltuin. Inmiddels is Het Theehuis omgetoverd tot vakantiewoning. De hoogwaardige moderne meubelen gecombineerd met het oude karakter zullen uw verblijf hier extra bijzonder maken. U kunt de authentieke sfeer van Het Theehuis nog steeds voelen en deze wordt versterkt met hedendaagse elementen. Het Theehuis is geschikt voor twee personen en heeft enkel een begane grond. In de woonkamer bevindt zich een zit- en eethoek met een moderne pantry die u een prachtig uitzicht op de tuinen geeft. Rondom Het Theehuis heeft u de beschikking over een groot priv├ęterras.

Bekijk het Theehuis

Het Neerhuis

Het Neerhuis is gedurende de omvangrijke restauratie, welke in 2015 is afgerond, herbestemd tot een zeer luxe en sfeervolle vakantiewoning. De hoogwaardige moderne meubelen in combinatie met het oude karakter zorgen ervoor dat u een extra bijzonder verblijf zal ervaren. Het Neerhuis beschikt over een begane grond en eerste verdieping. Ook heeft u de beschikking over luxe meubelen en apparatuur. Deze vakantiewoning is voor meerdere personen geschikt, dus ideaal als u wilt overnachten in omgeving Efteling met een klein gezelschap.

Bekijk het Neerhuis

Overige informatie

Gedurende uw overnachting in omgeving Efteling bij Het Witte Kasteel, kunt u gebruik maken van onze prachtige tuinen. Ook kunt u gratis parkeren bij de accommodatie en gebruikmaken van onze gratis Wifi. Let op dat huisdieren in Het Neerhuis en Theehuis niet zijn toegestaan en binnen mag er niet gerookt worden.

Ga overnachten bij Het Witte Kasteel

Ga overnachten in omgeving Efteling bij Het Witte Kasteel en boek vandaag nog Het Theehuis of Het Neerhuis. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via (0416) 85 88 58 of mailen naar info@hetwittekasteel.nl of ons contactformulier invullen. Als u kiest voor Het Witte Kasteel, maakt u uw sprookjesachtige dag helemaal compleet.