Coachruimte huren

Wanneer u een ruimte zoekt voor uw coaching of training bent u bij Het Witte Kasteel aan het juiste adres. Op onze unieke locatie hebben wij bijzondere ruimtes beschikbaar, waardoor u op een unieke wijze uw coachees kunt coachen. Ook is onze coacheruimte geschikt voor lezingen, vergaderingen, congressen en vieringen. Het Witte Kasteel is een bijzondere en inspirerende locatie. Niet alleen is het gebouwd in 1387. Zowel Napoleon als Zonnekoning Lodewijk XIV bewoonden ons prachtige kasteel. U coacht uw coachees dan ook in een geheel andere setting. Het kasteel heeft zowel een rustige als luxe uitstraling, waardoor u en uw coachees in een sprookjesachtige omgeving lijken te zijn. Ons kasteel zal daarom zeker een positief effect hebben op uw coachingstraject. Neem contact op om een coachruimte te huren bij Het Witte Kasteel of lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Coachruimte huren: de mogelijkheden

Een coachruimte huren bij Het Witte Kasteel betekent veel meer dan de aanwezigheid van de bijzondere locatie. Daarnaast bieden wij namelijk verschillende extra mogelijkheden aan. Bij ons profiteert u altijd van onze persoonlijke en oprechte service en kunnen wij u indien gewenst geheel ontzorgen. Op onze unieke vergaderlocatie kunt u in alle rust coachen en progressie boeken. Mochten u en uw coachees zin hebben in een lunch, dan regelen onze culinaire partners dit graag voor u. Wij werken samen met verschillende culinaire partners. Ook kunnen wij extra activiteiten bieden, zoals workshops in de kruidentuin en een rondleiding door het kasteel verzorgen.

Bewandel ons mooie landgoed

Naast een coachruimte huren kunt u bij ons ook heerlijk over onze uitgestrekte landgoed van meer dan 4 hectare wandelen. Breng een bezoek aan onze kasteeltuin, moestuin en kruidentuin en aanschouw onze mooie boomgaard met diverse soorten fruitbomen. Ook onze verdedigingswallen zijn zeker de moeite waard. Door ook over ons landgoed te wandelen, heeft u de perfecte pauze of afsluiting tijdens of na een dag coachen. Het kasteel biedt zowel de ideale buiten- als binnenlocatie voor een fotoshoot met uw groep cursisten aan het einde van de trainingsdag.

Coachruimte huren? Neem contact op

Enthousiast geworden voor uw coachsessie bij Het Witte Kasteel? Als u direct onze trainingsruimte boekt, bent u zeker van een mooie plek voor uw coachingstraject. Wilt u eerst een rondleiding door ons kasteel? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem direct telefonisch contact op via (0416) 85 88 58 of stuur een mail naar info@hetwittekasteel.nl.