Unieke trouwlocatie

Een unieke trouwlocatie gezocht? Het Witte Kasteel is werkelijk prachtig

Vier uw bruiloft in ons kasteel. Het Witte Kasteel is werkelijk prachtig. Deze historische locatie biedt u meer dan een onvergetelijke huwelijksdag. Het Witte Kasteel kunt u vinden in Loon op Zand en is tevens door deze gemeente erkend als officiƫel trouwlocatie kasteel. Als u altijd al een sprookjeshuwelijk had gewenst, zal deze droom op Het Witte Kasteel werkelijkheid worden. Dit eeuwenoude kasteel werd gebouwd in 1387 en zowel Napoleon als Zonnekoning Lodewijk XIV hebben hier verbleven. Het kasteel staat veel rust en een zekere vorstelijkheid uit, wat het een aangename plek maakt. Ook heeft het verschillende ruimtes, bijgebouwen en een landgoed van ruim vier hectare. Dit maakt het mogelijk uw huwelijksdag op diverse manieren in te vullen. Zo kunt u de ceremonie in de kasteeltuin houden, een receptie plaats laten vinden in de trouwzaal of dineren op onze sfeervolle binnenplaats. Wij staan graag voor u klaar tijdens de mooiste dag van uw leven op een van de meest unieke trouwlocaties van Brabant. Boek snel onze unieke trouwlocatie of lees verder voor meer informatie.

Ontdek onze vele mogelijkheden

Op onze unieke trouwlocatie is het mogelijk uw huwelijksdag enkel op het kasteel te laten plaatsvinden. Dit komt door onze vele mogelijkheden. Zo kunt u uw romantische ceremonie of kerkelijke inzegening op loopafstand houden, om vervolgens te dineren, een receptie te houden of een toost uit te brengen in ons kasteel. Onze cateraars bereiden de beste culinaire hapjes. Hiervoor werken wij nauw samen met By Nathalie en Cookaholics. Na het dineren, kunt u de avond afsluiten met een gezellig avondfeest. Mocht u in ons kasteel willen overnachten, dan is dit tevens mogelijk. U kunt kiezen voor een overnachting in bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. Mocht u doordeweeks willen trouwen op maandag t/m donderdag, dan kunt u rekenen op korting op de offerte.

Kies voor onze weddingplanner

U kunt tevens voor een weddingplanner kiezen als u kiest voor onze unieke trouwlocatie. Wij hebben diverse weddingplanners in dienst die u graag ontzorgen voor en tijdens de grote dag. Hiervoor is het wel van belang op tijd contact op te nemen met onze weddingplanners, zodat de voorbereidingen tijdig plaats kunnen vinden. Ook kunt u onze stylisten inhuren voor de aankleding van de huwelijksdag. Bij Het Witte Kasteel kunnen wij u kortom compleet ontzorgen op een van de meest unieke trouwlocaties van Brabant.

Boek meteen onze unieke trouwlocatie

Boek meteen een van de meest unieke trouwlocaties in Brabant en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt uiteraard ook een afspraak maken om onze mooie ruimtes te bezichtigen. Hiervoor kunt u het contactformulier invullen, bellen naar (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Op onze unieke trouwlocatie beleeft u een onvergetelijke huwelijksdag!