Trouwlocatie Tilburg

De mooiste trouwlocatie nabij Tilburg gezocht? Trouw op Het Witte Kasteel

De mooiste trouwlocatie nabij Tilburg gezocht? Uw huwelijksdag wordt onvergetelijk op Het Witte Kasteel in Loon op Zand. Zeker als u altijd al een sprookjeshuwelijk voor ogen had, zal u zien dat onze unieke trouwlocatie de plek is waar dromen uitkomen. Onze trouwlocatie is officieel erkend door de gemeente Loon op Zand. Het kasteel is in 1387 gebouwd en heeft een rijke historie. Zo verbleven Napoleon en Zonnekoning Lodewijk XIV al in Het Witte Kasteel. De koninklijke en rustige uitstraling van de locatie, maakt dit een van de meest bijzondere trouwlocaties. Wij hebben diverse prachtige ruimtes en bijgebouwen en tevens een landgoed van vier hectare groot met mooie tuinen. Dit geeft u diverse mogelijkheden voor de inrichting van uw huwelijksdag. Kies ervoor de ceremonie plaats te laten vinden in onze kasteeltuin, toost in onze ruime trouwzaal of laat uw diner plaatsvinden op onze sfeervolle binnenplaats. Wij zorgen graag voor een onvergetelijke huwelijksdag. Boek direct onze trouwlocatie nabij Tilburg of lees verder voor onze mogelijkheden.

Alle faciliteiten op onze unieke trouwlocatie

Op onze trouwlocatie nabij Tilburg is het mogelijk uw gehele huwelijksdag op een plek te laten plaatsvinden. U kunt aftrappen met een sprankelende ceremonie of kerkelijke inzegening op loopafstand. Nadien kunt u kiezen voor een toost, receptie of overheerlijk diner in ons kasteel. Dit wordt geheel door onze cateraars verzorgd. Hierbij werken wij samen met By Nathalie en Cookaholics. U kunt uiteraard ook uw dag afsluiten met een leuk avondfeest. Heeft u de wens om te overnachten in het kasteel? Dan kunt u slapen in bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. Dat is pas echt ontspannen. En trouwt u op maandag t/m donderdag op onze unieke trouwlocatie, dan kunt u tevens een aantrekkelijke korting op uw offerte verwachten.

Weddingplanner inzetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden

Wist u dat u op onze trouwlocatie nabij Tilburg tevens een weddingplanner in kunt zetten? Wij hebben diverse weddingplanners in dienst op Het Witte Kasteel. Zij helpen u graag bij de organisatie van uw huwelijksdag op een van de meest bijzondere trouwlocaties en kunnen u geheel ontzorgen. Neem tijdig contact op met onze weddingplanner, zodat we op tijd met de voorbereidingen aan de slag kunnen gaan. U kunt tevens een van onze stylisten inschakelen om voor de aankleding van uw huwelijksdag te zorgen. Wij kunnen uw bruiloft van A tot Z regelen, waardoor u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken.

Kies voor onze trouwlocatie nabij Tilburg

Kies ook voor een van de meest bijzondere trouwlocaties en vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Het Witte Kasteel. U kunt telefonisch contact opnemen via (0416) 85 88 58 of een mail sturen naar info@hetwittekasteel.nl. Wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Op onze trouwlocatie nabij Tilburg gaat u in elk geval een onvergetelijke huwelijksdag tegemoet!