Bijzondere trouwlocaties

Bijzondere trouwlocaties: ontdek Het Witte Kasteel

Bijzondere trouwlocaties gezocht? Ontdek Het Witte Kasteel in Loon op Zand. Had u altijd al een echt sprookjeshuwelijk willen hebben? Dan komt deze droom tot werkelijkheid in dit prachtige historische kasteel. Het Witte Kasteel is een van de meest intieme trouwlocaties in Brabant en een officieel erkende trouwlocatie door de gemeente Loon op Zand. De locatie kent veel historie. Zo verbleven Zonnekoning Lodewijk XIV en Napoleon eeuwen geleden al in het kasteel. De rustige en royale uitstraling van onze trouwlocatie op het kasteel, maken het tot een unieke locatie. Het kasteel heeft verschillende oogverblindende ruimtes, mooie bijgebouwen en een vier hectare groot landgoed met uitgestrekte tuinen. Dit geeft u diverse mogelijkheden om uw huwelijksdag in te richten. Ga voor een ceremonie in onze mooie kasteeltuin, breng een toost uit in de trouwzaal of kies voor een diner op onze knusse binnenplaats. Wij maken uw huwelijksdag graag onvergetelijk. Boek meteen een van de meest bijzondere trouwlocaties of lees verder voor meer informatie.

Gehele huwelijksdag op onze trouwlocatie op het kasteel

Zoekt u bijzondere trouwlocaties, dan is het goed om te weten dat u op Het Witte Kasteel uw gehele huwelijksdag kunt laten plaatsvinden. Begin de huwelijksdag met een romantische ceremonie of kerkelijke inzegening en laat deze volgen door een receptie, toost of diner in het kasteel. Onze cateraars kunnen dit geheel verzorgen. Wij werken samen met By Nathalie en Cookaholics. Vervolgens kunt u de dag met een gezellig avondfeest afsluiten. Wilt u op een van de meest intieme trouwlocaties van Brabant overnachten? Dan is het tevens mogelijk te slapen in bruidssuite Het Neerhuis of in Het Theehuis. Dat is pas een ontspannende afsluiter. En als u op maandag t/m donderdag trouwt, profiteert u altijd van een mooie korting op de offerte.

Volledig ontzorgd worden? Zet onze weddingplanner in

Mocht u op zoek zijn naar bijzondere trouwlocaties waar u een weddingplanner kunt inzetten, dan is dat zeker mogelijk bij Het Witte Kasteel. Wij hebben verschillende weddingplanners in dienst. Zij ondersteunen u graag bij alle voorbereidingen op de trouwlocatie op het kasteel en kunnen u tevens geheel ontzorgen. Neem wel op tijd contact op met de weddingplanner, zodat uw huwelijksdag voorspoedig kan verlopen. Heeft u een stylist nodig? Onze stylisten verzorgen graag de aankleding van uw bruiloft. Ofwel, wij kunnen uw bruiloft tot in de puntjes verzorgen, zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kies voor een van de meest bijzondere trouwlocaties

Kies voor een van de meest intieme trouwlocaties in Brabant en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij Het Witte Kasteel aan. Dit doet u door te bellen naar (0416) 85 88 58 of ons een mail te sturen middels info@hetwittekasteel.nl. Kiest u voor Het Witte Kasteel uit uw lijstje met bijzondere trouwlocaties, dan weet u zeker dat uw dag onvergetelijk wordt!