Vergaderruimte Tilburg

De mooiste vergaderruimte nabij Tilburg: Het Witte Kasteel

Zoekt u een vergaderruimte nabij Tilburg? Kies dan voor Het Witte Kasteel. Op onze vergaderlocatie heeft u namelijk diverse mogelijkheden voor een succesvolle vergadering. Dit eeuwenoude kasteel kunt u vinden in de Gemeente Loon op Zand. Het is de perfecte locatie voor vergaderingen, symposia, lezingen en congressen. Het kasteel is gebouwd in 1387 en kent een lange geschiedenis. Zo waren Napoleon en Zonnekoning XIV al te gast in ons prachtige kasteel. De oude, sfeervolle gebouwen lenen zich bij uitstek om eens te vergaderen op een geheel andere manier. De vorstelijke en rustige uitstraling van het kasteel maken dat u zich vrijwel in een andere dimensie lijkt te begeven. Wij hebben tevens de beschikking over een groot landgoed van vier hectare. Hier kunt u met uw zakenrelaties, collega’s of personeel lunchen of een rustgevende wandeling maken. Wilt u ook ervaren hoe u op een andere manier inspirerend kunt vergaderen? Boek dan meteen onze vergaderruimte nabij Tilburg of lees verder voor meer informatie over onze opties.

Ontdek onze opties

Onze vergaderruimte nabij Tilburg is positief anders, biedt veel gemak en ademt oprechte gastvrijheid. Iedere ruimte in ons kasteel heeft weer een eigen karakter. Dat maakt een vergaderruimte huren bij Het Witte Kasteel tot een unieke ervaring. U kunt hier zonder te worden gestoord vergaderen. Gezamenlijk met onze culinaire en innovatieve partner zorgen we voor een complete beleving die geheel aansluit op het doel van uw vergadering. Wij werken samen met verschillende culinaire partners, waaronder Kookpunt Oisterwijk, De Kort Catering, By Nathalie en Cookaholics. Ook kunnen wij op onze vergaderlocatie diverse mogelijkheden bieden voor een inspirerende en afwisselende dag. Las een vergaderbreak in tijdens de meeting of maak ruimte voor een interessante rondleiding door ons eeuwenoude kasteel, een workshop in onze kruidentuin of andere activiteit.

Onze uitgestrekte kasteeltuinen

Huurt u onze vergaderruimte nabij Tilburg, dan mag u een wandeling op ons uitgestrekte landgoed van vier hectare zeker niet overslaan. Tijdens uw vergaderbreak kunt u hier heerlijk wandelen of lunchen. Loop een rondje langs de bloementuin, kruidentuin, moestuin en de verdedigingswallen of breng een bezoek aan onze boomgaard. Hier zal u prachtige hoogstam fruitbomen van oude rassen tegenkomen. Maakt u een wandeling op ons adembenemende landgoed, dan heeft uw vergadering op onze vergaderlocatie pas echt iets extra’s.

Boek onze vergaderruimte nabij Tilburg

Kies voor een vergaderruimte huren bij Het Witte Kasteel en beleef uw vergadering op een plek die anders dan anders is. Wij heten u van harte welkom op onze vergaderlocatie om onze ruimtes te bezichtigen. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen via (0416) 85 88 58. U kunt tevens mailen naar info@hetwittekasteel.nl. In onze vergaderruimte nabij Tilburg is een onvergetelijke vergadering u en uw gezelschap gegarandeerd.